Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Fernando Alonso: Vettel je vodeći jer je najbolji

Alonso
nph / Mathis/PIXSELL
13.07.2013.
u 12:10

- Prošle godine sam izjavio da se ne borimo protiv Sebastiana Vettela ni Marka Webbera, već protiv aviona, toliko je bio brz Red Bull

- Ne borimo se protiv Vettela, borimo se protiv Red Bullovog dizajnera - rekao je prošle godine Fernando Alonso i podignuo prašinu u svijetu Formule 1 jer je to zvučalo kao da podcjenjuje njemačkog vozača. Godinu dana kasnije Alonso priča drugačije.

- Prošle godine sam izjavio da se ne borimo protiv Sebastiana Vettela ni Marka Webbera, već protiv aviona, toliko je bio brz Red Bull. Možda su neki ljudi krivo shvatili, ja sam samo htio naglasiti kako je teško boriti se protiv bolida koji može svaku utrku biti na prvom ili drugom mjestu - rekao je Alonso u razgovoru za Bild te dodao:

- Ove godine to više nije slučaj. Sebastian vodi jer je najbolji. Najbolje odrađuje posao ove sezone, ali to ne znači da ćemo odustati od borbe s njim.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije