Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodni nogomet

Fernandez: Nakon Gruzije, pobijedit ćemo u Hrvatskoj

'Israel\'s Coach French Luis Fernandez reacts at the Bloomfield Staduim in Tel Aviv on March 29, 2011 during their Euro 2012 qualifying group F football match againts Georgia. AFP PHOTO / JACK GUEZ'
'JACK GUEZ'
30.03.2011.
u 12:02

Izrael je svladao Gruziju 1:0, Australci su iznenadili Elf u prijateljskoj utakmici, Englezi nisu uspjeli pobijediti Ganu, a prvi gol za Albion zabio je Carroll.

Izbornik Izraela Luis Fernández nije se dao smesti protiv Gruzije. Zatvorio je neugodne Gruzijce u Tel Avivu, a u svom debiju proslavio se Tal Ben Haim 2 (napadač Maccabija iz Petah Tikve, ne branič West Hama, imenjaci su doslovce!). Već u prvom dodiru s loptom, a ušao je početkom drugog dijela, zatresao je mrežu u 59. minuti! Ljepši debi nije mogao ni zamisliti.

Bilo je to dovoljno Izraelcima da se vrate u igru, izjednače s Hrvatima na tablici s 10 bodova, ali ne smijemo zaboraviti da imaju utakmicu više.

– U svlačionici je bio pravi party, svi smo pjevali i plesali. Mislim da možemo dobiti i u Hrvatskoj, iako će to biti najteže! – rekao je Fernández, a Ketsbaia je ponovio da će Hrvatska biti prva. U ostalim kvalifikacijskim utakmicama Kuyt je riješio golijadu Nizozemska - Mađarska u posljednjih 13 minuta (5:3), a Srbija nije uspjela slaviti u Estoniji . U prijateljskoj utakmici, šok za Nijemce u Mönchengladbachu. Australija je golovima Carneya i Wilkshirea slavila s 2:1, a Elf je u vodstvo doveo Mario Gomez. Englezi nisu uspjeli kod kuće pobijediti Ganu (1:1), a premijerni gol za A-vrstu zabio je Andy Carroll. I to dan nakon što mu je Capello poručio da manje pije!

Komentara 2

JO
jozinho
19:25 30.03.2011.

da dragi izraelci pobjedit ce te u hrvatskoj...kad istrca DUDU smrznit ce vam se kosti i koljena ce vam se trest ;) haha

OB
-obrisani-
08:14 31.03.2011.

Nek oni samo pricaju,nasi nek se ozbiljno pripreme i ozbiljno podju u svaku utakmicu,nek nasi diktiraju utakmicu,a ne da se mi drugima prilagodjavamo i stilu njihove igre...... Znate vi da se nasi protivnici uvijek pale na nas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije