Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ima znanje'

Ferguson podržao Infantina u borbi za mjesto predsjednika Fife

Sir Alex Ferguson
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
03.02.2016.
u 18:50

Podršku glavnom tajniku Europske nogometne federacije (UEFA) nedavno su pružili i Jose Mourinho te Fabio Capello.

Najtrofejniji britanski nogometni trener Alex Ferguson podržao je kandidaturu Giannija Infantina za predsjednika Međunarodne nogometne federacije (FIFA).

"Infantino ima dobru profesionalnu disciplinu, organizacijske sposobnosti i znanje o igri. Želim mu uspjeh u utrci za predsjednika Fife", poručio je bivši menadžer Manchester Uniteda.

"Hvala Fergusonu na lijepim riječima i podršci koju mi je pružio. Ta podrška dolazi od jednog od najuspješnijih trenera u povijesti nogometa", kazao je Infantino.

Podršku glavnom tajniku Europske nogometne federacije (UEFA) nedavno su pružili i Jose Mourinho te Fabio Capello. Iza njegove kandidature stoji i UEFA, te Južnoamerička nogometna federacija (CONMEBOL).

Uz Infantina kandidati su za predsjednika krovne nogometne organizacije su i jordanski princ Ali bin Al Hussein, bivši dopredsjednik Fife Jerome Champagne, južnoafrički tajkun Tokyo Sexwale te predsjednik Azijske nogometne federacije šeik Salman Bin Ebrahim Al-Khalifa.

>>Južnoamerikanci podržali Infantina u utrci za predsjednika Fife

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije