Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIRA SE PRVI ČOVJEK NOGOMETA

Južnoamerikanci podržali Infantina u utrci za predsjednika Fife

Gianni Infantino
Foto: Reuters/PIXSELL
28.01.2016.
u 20:36

Osim Infantina i jordanskog princa, za nasljednika Seppa Blattera se bore i šeik Salman Bin Ebrahim Al Khalifa, Južnoafrikanac Tokyo Sexwale i Francuz Jerome Champagne

Južnoamerički nogometni savez (CONMEBOL) potvrdio je da će deset njihovih izaslanika koji imaju pravo glasa na izbornima za predsjednika Fife u veljači glasovati za sadašnjeg glavnog tajnika UEFE Giannija Infantina.

Infantino i još jedan kandidat za predsjednika, jordanski princ Ali Bin Al Hussein, na kongresu CONMEBOL-a u paragvajskom Asuncionu su osobno predstavili svoje programe, ideje i reforme, a Južnoamerikanci su se odlučili za Švicarca. 

Novi predsjednik CONMEBOL-a je Paragvajac Alejandro Dominguez nakon što su čak tri prijašnja čelnika ove organizacije – Juan Angel Napout, Nicolas Leoz i Eugenio Figueredo, odstupili zbog optužbi o pranju novca i korupciji. 

Osim Infantina i jordanskog princa, za nasljednika Seppa Blattera se bore i šeik Salman Bin Ebrahim Al Khalifa, Južnoafrikanac Tokyo Sexwale i Francuz Jerome Champagne.

>> Pogledajte kako je Šuker podržao Infantinija u borbi za predsjednika Fife

Komentara 1

BA
barbaizamerike
20:53 28.01.2016.

Fredi Fiorentini po Americi prico da bi on mogo biti predsjednik HNS jer mu je obeco mamic.ma kakav Fredi dalje os njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije