Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manchester United

Ferguson odobrio transfer: Pogba će biti najskuplji igrač u povijesti

Sir Alex Ferguson
Foto: Press Association/Pixsell
1/7
30.07.2016.
u 19:07

Pogba bi trebao preseliti na Old Trafford za 119 milijuna eura čime bi postao najskuplji igrač u povijesti

Čini se kako više nema prepreka za transfer Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester United, nakon što je legenda crvenih vragova Alex Ferguson odobrila kupovinu 23-godišnjeg francuskog veznjaka.

Pogba bi trebao preseliti na Old Trafford za 119 milijuna eura čime bi postao najskuplji igrač u povijesti. 

Ferguson je upalio 'zeleno svjetlo' za kupovinu igrača koji je 2012. besplatno napustio Old Trafford i potpisao za Juventus. Ferguson je od tada u 'ratu' s Pogbinim menadžerom Minom Raiolom kojeg je optužio za 'nepoštivanje kluba'.

- Naš dvojica smo kao ulje i voda. Pogba je tada trebao potpisati novi ugovor s Unitedom, međutim Raiola je ranije sve dogovorio s Juventusom. Bio sam razočaran jer nisu pokazali poštovanje prema klubu - kazao je Ferguson.

Pogba je karijeru započeo u US Roissy-en-Brieu, potom je igrao za US Torcy, te Le Havre. U listopadu 2009. je preselio u Unitedovu akademiju, a tri godine kasnije je otišao u Juventus.

Sada se vraća na Old Trafford uz tjednu plaću od 320.000 eura.

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
19:25 30.07.2016.

Fergi se sad zmotava jer zapraf nigdar ni voljel takšni tip igrača. Preferiral je agilne i borbene srednjake. Mourinho je nekaj drugo, visok i jak veznjak njem je ideal pa je to zapraf pozadina cijele priče.

SC
schwertransport
19:25 30.07.2016.

Ronaldo ce izvrsit samoubojstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije