Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šutnja (ni)je zlato

Ferguson odbio razgovor i za klupsku televiziju

Alex Ferguson
AFP
07.03.2011.
u 13:53

Na konferenciji za novinare nije se pojavio čak ni Fergusonov pomoćni trener Mike Phelan, koji uskače kad Škota uhvati "žuta minuta".

Više-manje poznata je nesnošljivost menadžera Manchester Uniteda Alexa Fergusona prema BBC-ju. Škot za državni medij ne daje izjave od 2004. godine. No, nakon posljednjeg rata sa sucima, Fergie je odlučio ignorirati i ostale medije.

Pa je tako nakon poraza od Liverpoola (1:3) odbio razgovarati za Sky sports, televiziju koja je izravno prenosila derbi, TalkSport, koji se pobrinuo za radijski prijenos pa čak i za klupsku televiziju MUTV.

Na konferenciji za novinare čak nije pojavio ni Fergusonov pomoćni trener Mike Phelan koji uskače kad Škota uhvati "žuta minuta".

Inače, požali li se bilo koji medij Engleskom nogometnom savezu (FA) da im je Ferguson odbio dati izjavu, FA mora pokrenuti disciplinski postupak protiv menadžera Man. Uniteda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije