Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠETAK TRAKAVICE

Luka je dugo čekao ovu vijest. Marca otkrila kakva je sudbina Modrića u Real Madridu

LaLiga - Cadiz v Real Madrid
Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS
1/6
16.04.2023.
u 10:40

37-godišnji hrvatski virtuoz vratio se u prijašnju formu i ponovno je motor kraljevskog kluba

Najčitaniji španjolski list Marca objavila je kako će hrvatski kapetan Luka Modrić ostati na Santiago Bernabeu i produžiti vjernost s madridskim Realom. Velike su to vijesti za našeg nogometnog čarobnjaka koji silno želi ostati u bijelom dresu, a ta želja bi mu se mogla ispuniti jer Španjolci pišu da će potpisati ugovor do ljeta 2024. godine.

Aktualni mu istječe u lipnju pa se uvukla velika nezivjesnost, pregovori su navodno već počeli i uskoro bi se trebali približiti kraju. Modrić je jasno na press konferenciji Hrvatske u Splitu istaknuo kako Real nije dao ultimatum da se mora oprostiti od kockastog dresa, sigurno će predvoditi vatrene na završnom turniru Lige nacija. 

U međuvremenu se pojavila se informacija da Modrićevu situaciju pomno prati bogati klub s Bliskog Istoka koji ga je pokušao privući dvogodišnjim ugovorom s plaćom od 30 milijuna eura po sezoni (ukupno 60 milijuna), no Luka ih je odbio jer želi ostati u Realu. Navodno se radi o Al Nassru iz Saudijske Arabije, a javljajli su se klubovi iz Katara i MLS-a. 

Realu sjajno ide ove sezone u Ligi prvaka gdje brane naslov, svladali su Chelsea u prvom četvrtfinalnom ogledu na Bernabeu rezultatom 2:0. 

 

 

 

Komentara 4

DU
Deleted user
11:07 16.04.2023.

Jedino što je korisno od novog ugovora su novci ili novci koje bi naš kapetan mogao dobiti odlaskom u bogate arapske klubove. Nama je bitno da on još igra, da je zdrav, da još uvijek daje od sebe u kockastom dresu kao polovina ekipe, ne podcjenjujem nikoga, Bože sačuvaj, no sama njegova sjena već je silan motiv i dobitak za našu reprezentaciju. Mislim da ga ne zanima novac i igrat će dok mu zdravlje dopušta, a njegov doprinos i uloga se neizmjeljivi ..Kapetane hvala!

DU
Deleted user
11:18 16.04.2023.

Kakva je to igračina, mi takvog nemamo

Avatar sallahe
sallahe
14:29 16.04.2023.

Dnovira već mjesecima o njemu,Luka na istok,Luka, tamo,Luka.....Luka ostaje u Realu i u njemu će završiti karijeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije