Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG ŽALBE

Ferdinand riskira produljenje suspenzije

Rio Ferdinand
AFP
02.02.2010.
u 10:42

Branič Manchester Uniteda Rio Ferdinand riskira produljenje supenzije s četiri na pet utakmica novom žalbom Engleskom nogometnom savezu (FA).

FA je kaznio Ferdinanda zbog udaranja laktom igrača Hull Cityja Chrisa Fagana u utakmici 23. kola Premiershipa igranoj 23. siječnja. Sudac utakmice previdio je incident, te je Ferdinand prošao bez kartona, ali je kažnjen naknadno s tri utakmice supenzije.

Međutim, Ferdinand je odlučio žaliti se kako bi odigrao uzvratnu utakmicu polufinala Carling Cupa protiv Manchester Cityja prošle srijede (pobjeda Uniteda 3-1) i tako zaradio dodatnu utakmicu kazne budući su video snimke jasno pokazale njegovu krivnju.

Prema The Sunu, sada iz Manchester Uniteda spremaju novu žalbu, a ovoga puta ne žale se na presudu za Ferdinandovo "nasilno ponašanje", nego na dodatnu utakmicu suspenzije. Engleski dnevnik piše kako će iz kluba s Old Trafforda predati žalbu FA-u do kraja dana (utorak, danas), a FA će najvjerojatnije saslušanje održati već u četvrtak.

Ferdinand je već propustio utakmicu s Arsenalom proteklog vikenda, a propustit će još premierligaške dvoboje s Portsmouthom, Aston Villom i Evertonom. Međutim, ukoliko i nova žalba bude odbijena, prijeti mu propuštanje i finalne utakmice Carling Cupa protiv Aston Ville koja je na rasporedu 28. veljače.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije