Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA SPRIJEČI VEĆU KAZNU

Ferdinand povukao žalbu FA-u

Rio Ferdinand
AFP
09.02.2010.
u 21:33

Branič Manchester Uniteda Rio Ferdinand odlučio je povući žalbu na dodatnu utakmicu kazne koju je zaradio zbog udaranja igrača Hull Cityja Craiga Fagana.

Ferdinand je laktom udario napadača Hulla u 79. minuti utakmice 23. kola Premiershipa u kojoj je njegov klub slavio s 4-0.

Potez novog kapetana engleske reprezentacije sudac nije vidio, ali ga je Engleski nogometni savez (FA) na temelju snimke kaznio s četiri utakmice zabrane igranja. Da je Ferdinand priznao krivnju, dobio bi tri utakmice suspenzije, ali budući da se odlučio žaliti, FA mu je dodijelio još jednu utakmicu kazne.

Ferdinand se najprije odlučio žaliti i na tu odluku, ali u utorak je "stao na loptu", shvaćajući da bi mogao dobiti još jednu utakmicu kazne. Ovako će moći igrati u finalu Carling Cupa protiv Aston Ville, 28. veljače.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije