Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na internetu

Fenomenalan video! Pogledajte reakcije Amerikanaca na Mirka Filipovića

Mirko Filipović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
14.04.2015.
u 15:55

Dvojica Amerikanaca snimala su se kako gledaju borbu, a pobjedu hrvatskog borca burno su proslavili i postali hit na internetu

Pobjedu Mirka Filipovića protiv Gabriela Gonzage svi smo u Hrvatskoj popratili s puno emocija. Cro Cop se vratio u UFC na spektakularan način, osvetio se borcu koji ga je brutalno nokautirao prije osam godina.

Iako su rijetki kod nas imali priliku pratiti borbu na televiziji, mnogi su se snašli i pratili ju na streamovima i po raznim portalima, a trenutak kada je završio borbu oduševio je mnoge. No, zanimljiv video pojavio se na YouTubeu. Dvojica Amerikanaca snimala su se kako gledaju borbu, a pobjedu hrvatskog borca burno su proslavili i postali hit na internetu.

Pogledajte kako je to izgledalo!

>>Stavio sam karijeru na kocku, a nisam smio razočarati ni sina

>>Tko je sljedeći Mirkov protivnik? Roy Nelson ili legenda Minotaur

>>Bivši prvak UFC-a nahvalio Cro Copa: Naravno da sam navijao za njega!

Komentara 26

Avatar A-10
A-10
17:16 14.04.2015.

Ova dvojica Amera imaju više HR zastava nego cijeli SDP i HNS zajedno.U stvari jedina im je zastava kod Mirka. :)

SL
sljiva
16:57 14.04.2015.

Hahahaha.... Legende.... Imaju cak i zastavu :D

DU
Deleted user
17:01 14.04.2015.

Kad bi se naše Hrvatske manjine ,naši građani Hrvatski tako veselili. Samo mi Hrvati se veselimo u Hrvatskoj. Ček zakaj ovi drugi ovdje žive u Hrvatskoj.Mirko legendo Hrvatska. Hrvatino naša volimo te.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije