Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEZNJAK ARSENALA

Fenerbahče želi dovesti Mesuta Özila

Mesut Ozil
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
12.09.2018.
u 00:30

Arsenal ga je spreman prodati u siječnju, ali traži barem 45 milijuna eura odštete.

Turski Fenerbahče želi u zimskom prijelaznom roku dovesti veznjaka Arsenala Mesuta Özila (29), objavili su u utorak britanski mediji.

 Iako je prošle sezone potpisao novi ugovor po kojem je najplaćeniji igrač Arsenala sa godišnjom zaradom od 20 milijuna eura, Mesut Özil na početku ove sezone igra ispod očekivanja, a došao je i u sukob sa trenerom Emeryjem.

Zbog toga se u britanskim medijima sve češće spominje da ga je Arsenal spreman prodati u siječnju, ali traži barem 45 milijuna eura odštete.

 Iako su u Fenerbahčeu vrlo zainteresirani za dovođenje Özila, teško je za povjerovati da bi mogli platiti 45 milijuna eura odštete.

Ključne riječi

Komentara 2

JE
jedna
08:11 12.09.2018.

nek vode tamo i pripada

DE
Dejan91
07:33 12.09.2018.

ne vrijedi tu lovu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije