Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP MASTERS LONDON

Federer preokrenuo protiv Verdasca

Roger Federer
Reuters
23.11.2009.
u 00:13

Nevjerojatnom su padu Fernanda Verdasca svjedočili gledatelji u londonskoj O2 Areni. Španjolski tenisač kao da se predao nakon što je izgubio drugi set u srazu s Rogerom Federerom.

U drugom dvoboju prvog kola A skupine ATP World Tour Finalsa u Londonu najbolji je tenisač svijeta, Švicarac Roger Federer, nadigrao Španjolca Fernanda Verdasca 4-6, 7-5, 6-1.

"Breaknuo" je Federera Verdasco u prvom gemu meča te održao prednost do kraja prvog seta (6-4) za 1-0 vodstvo. Sve do rezultata 5-5 u drugom setu, kada je imao 0-30 na Federerovu servisu u 11. gemu, Verdasco je bio bolji tenisač na terenu i u zraku je više visio trenutak kada će on oduzeti servis Švicarcu negoli obratno. Svoju je priliku u 11. gemu drugog seta, međutim, propustio, a jedan mu je jako dobar prolaz Federera na mreži za nijansu otišao u aut.

Gem kasnije Federer je iskoristio jedinu dotadašnju priliku za break u meču i uzeo set! Verdasco se tu potpuno raspao: izgubio je zaredom pet gemova u trećem setu za 5-0 vodstvo Federera. Sveukupno je u igri nanizao sedam izgubljenih gemova. Treći je set završio 6-1 za Federera. Bila je ovo četvrta pobjeda Švicarca u četvrtom srazu s Verdascom.

ATP World Tour Finals, 1 kolo, A skupina:
Murray – Del Potro 6-3, 3-6, 6-2
Federer – Verdasco 4-6, 7-5, 6-1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije