Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRBINU NE IDE

Federer komentirao Đokovićev pad i pokazao da je veliki sportaš

Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL
13.06.2017.
u 10:07

- Želim vidjeti snažnog Đokovića. On će opet osvajati Grand Slamove i boriti se za naslove u budućnosti - poručio je Federer

Kriza kroz koju prolazi Novak Đoković vidi se na ATP ljestvici pa je srbijanski tenisač od jučer četvrti igrač svijeta što mu se nije dogodilo od 2009. godine. Đokovićev pad prokomentirao je peti igrač svijeta Roger Federer i u svom džentlmenskom stilu poručio da se nada da će se vratiti na vrh. 

- Kada usporedimo prošlu sezonu, Đoković je u relativno teškoj situaciji. Trenutno je među prva četiri igrača, bori se za naslove, ali nema sumnje da je to slabo za igrača njegovih mogućnosti. Nije toliko loše, no bitno je kako shvaćate njegovu situaciju - rekao je Federer i dodao:

- Posljednjih je godina imao odlične rezultate, posebno u prvoj polovici 2016. Moram priznati i da ga nisam baš gledao u posljednje vrijeme pa ne mogu ocjenjivati njegovu situaciju. No, on je predobar igrač da bi se ovo nastavilo u nedogled.

Federer je na kraju zaželio uspjeh Srbinu.

- Želim vidjeti snažnog Đokovića. On će opet osvajati Grand Slamove i boriti se za naslove u budućnosti.

Komentara 6

DU
Deleted user
13:56 13.06.2017.

Naravno da ce se Nole vratiti nakon krize, bas kao sto su se drugi, veliki tenisaci vratili :)

PE
peugeot
20:08 13.06.2017.

@: John_s : ne trebate uopste "cackati po genima", bespotrebno je. Ali kad ste ver nacionalista koji broji krvna zrnca onda van traba reci da je Djokovic - Jugosloven. Kao sto su, uostalom, i Dr Karlovic Ivo i supervaspitani mladi covjek Marin Cilic. To isto vazi i za Ivana Ljubicica.

BI
bitfojc
10:36 13.06.2017.

na đokovićevom facebook profilu nema toliko objava o njemu kao na Večernjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije