Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENIS

Federer i Dimitrov za naslov u Rotterdamu, Muguruza i Kivota u Dohi

Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
17.02.2018.
u 22:13

Federer (36) je već plasmanom u polufinale u petak postao novi i ujedno i najstariji broj jedan na ATP listi. Švicarac će protiv Dimitrova tražiti svoj treći naslov u Rotterdamu.

Prvi i drugi nositelj, Švicarac Roger Federer i Bugarin Grigor Dimitrov, igrat će u nedjelju za naslov na ATP turniru u Rotterdamu. 

Federer je u polufinalu pobijedio Talijana Andreasa Seppija s 6:3, 7:6(3), dok je Dimitrovu kod rezultata 6:3, 0:1 predao meč Belgijanac David Goffin. On se ozlijedio na bizaran način kada je pri pokušaju voleja pogodio sebe lopticom u lijevo oko i nije mogao nastaviti susret.

Federer (36) je već plasmanom u polufinale u petak postao novi i ujedno i najstariji broj jedan na ATP listi. Švicarac će protiv Dimitrova tražiti svoj treći naslov u Rotterdamu. 

U finalu bogatog WTA turnira u Dohi igrat će Čehinja Petra Kvitova i Španjolka Garbine Muguruza

Kvitova, 21. igračica svijeta, u polufinalu je pobijedila prvu tenisačicu svijeta Dankinju Caroline Wozniacki nakon dvoiposatne borbe s 3:6, 7:6(3), 7:5, dok je Garbine Muguruza (4) mogla uživati u slobodnom danu jer joj je Rumunjka Simona Halep predala bez borbe.

Halep je bila i jedina koja je mogla ugroziti prvo mjesto Wozniacki pa će Dankinja i u ponedjeljak biti broj jedan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije