Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PROBLEMI

Fatih Terim završio u bolnici i neće voditi Galatasaray protiv Lazija

Europa League - Group E - Galatasaray v Olympique de Marseille
MURAD SEZER
07.12.2021.
u 21:28

Tijekom karijere je u tri navrata bio izbornik Turske, ali i trener, između ostalih, Milana i Fiorentine.

Zbog gastrointestinalnih problema u bolnici je završio Fatih Terim, legendarni 68-godišnji turski nogometni stručnjak i sadašnji trener Galatasarayja.

Posljednjih nekoliko dana Terim je imao problema s gastrointestinalnim traktom te je za sada upitno koliko će iz tih razloga morati ostati u bolnici. Naime, njegova se momčad Galatasaray trenutačno priprema za posljednju utakmicu u skupini E Europske lige.

U četvrtak Galatasaray gostuje u Rimu kod Lazija te se u tih 90 minuta odlučuje o pobjedniku skupine. Galatasaray je trenutačno prvi i ima tri boda više od rimske momčadi, no Lazio će zasjesti na tron te se izravno plasirati u drugi krug natjecanja ukoliko u četvrtak slavi u tom međusobnom duelu.

Terim, tijekom karijere u tri navrata izbornik Turske, ali i trener, između ostalih, Milana i Fiorentine, posljednji put je u bolnici boravio nakon što je obolio od koronavirusa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije