Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Ne dvoji, za drugog izdvoji!”

Farmaceuti se priključili hvalevrijednoj akciji, a evo kako i vi možete dati svoj doprinos

Foto: Slaven Belupo
1/6
12.10.2021.
u 17:47

Inače, nogometaši Slaven Belupa ove će nedjelje u Koprivnici ugostiti NK Osijek u sklopu 12. kola HT Prve lige, dok će sutra u prijateljskoj utakmici gostovati u Drnju kod Nk "Tomislav" Drnje koji ove godine slavi sto godina postojanja

Nogometni klub Slaven Belupo uključio se i ove godine u akciju Crvenog križa Koprivnica – Solidranost na djelu 2021. – “Ne dvoji, za drugog izdvoji!”

Hvalevrijednoj akciji se mogu priključiti svi zainteresirani kupnjom bonova u apoenima od pet i jedne kune ili skeniranjem barkoda na fotografiji u prilogu. Prikupljena sredstva iskoristit će se za kupovinu obuće učenicima slabijeg imovinskog stanja, javljaju iz koprivničkog prvoligaša. 

Inače, nogometaši Slaven Belupa ove će nedjelje u Koprivnici ugostiti NK Osijek u sklopu 12. kola HT Prve lige, dok će sutra u prijateljskoj utakmici gostovati u Drnju kod Nk "Tomislav" Drnje koji ove godine slavi sto godina postojanja.

Slaven se trenutno nalazi na predzadnjem mjestu Prve HNL, a iza njih je samo Hrvatski dragovoljac, tako da pred Zoranom Zekićem i njegovom družinom predstoji težak period borbe za ostanak u elitnom razredu hrvatskog nogometa, a prvi im  na noge dolazi upravo Zekićev matični klub i klub  u kojemu je kao trener ostvario najveće uspjehe. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije