Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI DANI

FOTO Prepoznajete li ga? Bio je slavni golgeter, a sad spašava prvoligaša od ispadanja

Instagram
07.10.2021.
u 22:15

- Skupilo nas se više od 1000 na Facebook stranici i taman mi stignu lijepe uspomene. Dva isječka iz novina, utakmice s po 1000 gledatelja na kojima sam i ja igrao.

Kamen Ingrad iz Velike odavno je samo uspomena, ali na sami spomen tog kluba i poduzeća uzdiglog i potom potpuno devastiranog od strane pravomoćno osuđenog poduzetnika Vlade Zeca, iskače jedno ime - Zoran Zekić (47).

Sjajni golgeter igrao je za taj klub u sezoni 2000./2001. i zabio 25 pogodaka u isto toliko susreta, a potom se vratio u njega iz Zadra, u kojem je proveo sezoni u zabio 13 u 28 utakmica. Po povratku je ponovno briljirao i u dvije godine zabio 27 golova. Trebala mu je za to 41 utakmica.

Ostvario je zahvaljujući toj formi transfer u Maccabi iz Haife, ali u devet utakmica u Izraelu nije zatresao mrežu nijednom, kao što nije ni za Dinamo u pet nastupa tijekom sezone 2004./2005. Očito je momčad iz požeške doline bilo mjesto gdje se najbolje osjećao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Zekić (@zoranzekic.9)

 

 

Zato je s neskrivenim zadovoljstvom objavio na Instagram profilu fotografije iz tih slavnih vremena.

- Skupilo nas se više od 1000 na Facebook stranici i taman mi stignu lijepe uspomene. Dva isječka iz novina, utakmice s po 1000 gledatelja na kojima sam i ja igrao. Zapravo, igrao je ovaj crni tip s fotke - napisao je Zekić, a referirao se na utakmicu s Varteksom, odigranu 13. rujna 2003.

Završila je 3:0 za domaći Kamen Ingrad. A sva tri pogotka postigao je... Pogađate, Zekić!

Odavno se prometnuo i kao trener, a trenutno vodi Slaven Belupo i pomaže mu opstati u Prvoj HNL. Farmaceuti se u trenutno pretposljednji sa šest bodova iz 11 kola. Iza njih je samo Hrvatski dragovoljac s bodom manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije