Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preskočili Chelsea

Fantastični Bale doveo Tottenham do treće pozicije!

gareth bale
PA/Pixsell
25.02.2013.
u 23:13

Sjajni Velšanin postigao je dva pogotka na utakmici, odlučujući je zabio u 90. minuti za rezultat 3:2

Nogometaši Tottenhama u odličnoj su utakmici pobijedili West Ham u gostima 3:2, u 27. kolu engleskog prvenstva. Gareth Bale u 13. minuti doveo je goste u vodstvo, a u 25. je izjednačio Caroll. Cole je u 58. minuti u potpunosti okrenuo rezultat, a izjednačio je Sigurdsson u 76., samo 20 minuta nakon što je ušao u igru.Svojim drugim pogotkom Gareth Bale u 90. minuti donio je pobjedu Tottenhama. Spursi su sada preskočili Chelsea na trećem mjestu na ljestvici.

>>>Napoli remizirao u Udinama, Cavani i dalje posti

Ostali rezultati danas:

Engleska,27. kolo: West Ham - Tottenham 2:3. Poredak: Man U. 68, Man C. 56, Tottenham 51...

Italija, 26. kolo: Udinese - Napoli 0:0, Lazio - Pescara (Vukušić na klupi) 2:0. Poredak: Juventus 58, Napoli 52, Milan 45...

Ključne riječi

Komentara 5

HR
hrvatin
23:30 25.02.2013.

Kakva igracina! Veceras je radio cuda,postigao gol snova I donio pobjedu Totenhamu koji je preporodjen ove godine iako mu je "najbolji" igrac otisao u Real.Najbolji igrac,haha.Dodje mi puknuti od smijeha kad se sjetim da su Modrica nazivali najboljim igracem Tottenhama.Bale je bolji od njega I sa vezanim nogama.I Real nije trazio ovog,a cijenu mu je bila deset milijuna eura manja od Modriceve!?Tu mora da je netko lud.

MU
muh
06:36 26.02.2013.

Bez malog Lukice su puno bolji a Real sa njim puno lošiji.

Avatar billybull
billybull
07:22 26.02.2013.

pa kak sad kad je pinokio otisel odjednom spursi rasturaju? gdje su sad novinari da nam objasne zakaj u vrijeme kad je tam igrala rezerva reala nije bilo tak dobro?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije