Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje je drugi

Napoli remizirao u Udinama, Cavani i dalje posti

edison cavani
PA/Pixsell
25.02.2013.
u 22:42

apoli je i dalje ostao drugi, zaostaje šest bodova za Juventusom s kojim se sastaje u sljedećem kolu

Drugoplasirana momčad talijanskog prvenstva Napoli nije se uspjela približiti vodećem Juventusu. U 26. kolu prvenstva protiv Udinesea Napoli je odigrao utakmicu bez golova.

Najbolju priliku na utakmici imao je Edison Cavani u 69. minuti, ali je s nekoliko metara promašio gol. Najboljem strijelcu lige, koji je zabio 18 pogodaka, ovo je već šesta utakmica na kojoj nije postigao pogodak.

Napoli je i dalje ostao drugi, zaostaje šest bodova za Juventusom s kojim se sastaje u sljedećem kolu. Udinese je na devetom mjestu.

Ključne riječi

Komentara 1

Učitelj
08:03 26.02.2013.

nk provincija neće do titule, to je jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije