Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDA PUBLIKA

Fantastična utrka u Meksiku! Max povećao prednost nad Hamiltonom, pogledajte start

Mexican Grand Prix - Race - Autodromo Hermanos Rodriguez
XPB
07.11.2021.
u 21:46

Unatoč tome što je vozač Red Bulla startao treći, već iz prvog zavoja na samom startu izašao je kao prvi. Zaobišao je oba vozača Mercedesa i Valtterija Bottasa i Lewisa Hamiltona, te do kraja utrke bez problema obranio prvo mjesto

Max Verstappen pobjednik je famozne Velike nagrade Meksika u Mexico Cityju. Unatoč tome što je vozač Red Bulla startao treći, već iz prvog zavoja na samom startu izašao je kao prvi. Zaobišao je oba vozača Mercedesa i Valtterija Bottasa i Lewisa Hamiltona, te do kraja utrke bez problema obranio prvo mjesto.

Bottas je na startu ujedno imao i kontakt s Danielom Ricciardom te su obojica pali na začelje i na kraju ostali bez bodova, na 12. i 15. mjestu.

Lewis Hamilton uspio je izboriti drugo mjesto iako je bio pod konstantnim pritiskom trećeplasiranog vozača Red Bulla Sergija Pereza, koji je ovu utrku vozio u svojoj domovini i postao je prvi Meksikanac na postolju u njegovoj zemlji.

Verstappen je devetom pobjedom ove sezone povećao prednost nad Hamiltonom na 20 bodova. Do kraja sezone ostale su još četiri utrke, a sljedeća je na rasporedu Velika nagrada Brazila.

Pogledajte start utrke u Meksiku OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije