Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A IGRALI TOLIKO PUTA...

Fabio Cannavaro se osramotio, ne zna kako izgleda Steven Gerrard

'JOHANNESBURG, SOUTH AFRICA - JUNE 24:  Fabio Cannavaro of Italy is dejected after the 2010 FIFA World Cup South Africa Group F match between Slovakia and Italy at Ellis Park Stadium on June 24, 2010
'Mike Hewitt - FIFA'
17.05.2015.
u 18:08

Je li riječ o zabuni ili Cannavaro stvarno ne zna kako Gerrard izgleda, ne zna se, ali zna se da je objava bivšeg talijanskog braniča brzo nestala s njegovog Facebook zida kad je uvidio pogrešku.

Steven Gerrard se oprostio od navijača Liverpoola na Anfieldu protiv Crystal Palacea, a mnogi sadašnji i bivši igrači preko društvenih mreža oprostili su se od legendarnog kapetana, koji na ljeto odlazi u LA Galaxy.

No jedan igrač izdvojio se iz mnoštva i to zbog nevjerojatnog gafa. Fabio Cannavaro, kapetan svjetskog prvaka Italije iz 2006. godine, odao je počast Gerrardu tako što je na Facebooku objavio fotografiju sebe u duelu s - Frankom Lampardom!

Je li riječ o zabuni ili Cannavaro stvarno ne zna kako Gerrard izgleda, ne zna se, ali zna se da je objava bivšeg talijanskog braniča brzo nestala s njegovog Facebook zida kad je uvidio pogrešku.

>> Crystal Palace upropastio oproštaj Stevena Gerrarda od Anfielda

Komentara 2

RA
raikonen
13:49 18.05.2015.

sta mu u životu znači gerard,

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
23:52 17.05.2015.

Fabio Cannavaro kao niti puno manje poznati igrači i puno veći jazavci od njega, poznsti s bilo kojeg područja ičega (sport, gluma, muzika, itd.) ne uređuju sami svoje profile na društvenim mrežama. Ovo je pogriješila osoba koja je zadužena za takve objave u ime dotičnoga i vjerojatno je već dobila otkaz nakon što ga je ovako obrukala pred Bogom i narodom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije