Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽAN KRAJ

Crystal Palace upropastio oproštaj Stevena Gerrarda od Anfielda

Steven Gerrard
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
16.05.2015.
u 20:39

Završilo je 3:1 za goste i tako se Gerrard oprostio s porazom

Steven Gerrard odigrao je posljednju na Anfieldu za Liverpool i neće ju pamtiti po dobrome jer njegovu suigrači još jednom su igrali sramotno i Crystal Palace pobijedio ih je 3:1!

Upravo su ih oni koštali naslova prošle sezone, kad su izborili 3:3 iako je 15 minuta prije kraja utakmice bilo 0:3. A sve je krenulo sjajno i ovaj put za momčad Brendana Rodgersa, koji je našem Dejanu Lovrenu dao svih 90 minuta.

Navijači su pozdravili kapetana i legendu sjajnom koreografijom, on im je na rubu suza zahvalio i sve je nekako bilo predodređeno za slavlje. Kad je Lallana u 26. zabio za 1:0 nastala je erupcija zadovoljstva, zaslužio je to Gerrard, svi su klicali njegovo ime, on je bio Liverpool ovaj put.

Ali ne bi Liverpool bio Liverpool da ove sezone ne iznevjeri apsolutno svaki put kad nije trebao. Ludogorec, Basel, Bešiktaš, Manchester United... Uistinu je poduža bolna lista.

U ponor su krenuli u 43. kad im je zabio Puncheon. Zatim ih je u 60. dodatno ošamutio Zaha i na kraju je Murray s bijele točke prvo bio neprecizan, ali odbijenu loptu zabija u mrežu. Igrala se prva minuta sudačke nadoknade i tad je definitivno to bilo to.

Svejedno, najbolji navijači u ligi, koji su nekoliko razina iznad igre momčadi koju bodre, ustali su i skandirali "Steven Gerrard, Steven Gerrard!". Zahvalio im se na kraju sa suzama u očima.

Izgrlili su ga i protivnički igrači, kojima se ništa ne smije oduzeti jer odigrali su sjajno. Nažalost, imali su u sezoni previše oscilacija pa su na 12. mjestu s 45 bodova i ne mogu niti gore niti dolje. Redsi su pak porazom definitvno omogućili Manchester Unitedu četvrto mjesto i ugrozili svoje peto jer imaju 62 boda, gostuju u posljednjem kolu kod Stokea, a za vrat im pušu Tottenham (bod manje) i Southampton (dva boda manje.

>> Ovdje pogledajte kako je izgledao Gerrardov oproštaj

>> Ovako je Gerrard najavio posljednju utakmicu za Liverpool na Anfieldu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije