Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriveni detalji

Evo zašto je Mandžo otišao iz Atletica, što brine Juventus i zašto ga Englezi ne žele!

Diego Simeone
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
23.06.2015.
u 18:39

I dok je Juventus transparentno objavio da je odšteta 19 milijuna eura, uz moguća dva milijuna bonusa, u cijeloj je priči ostalo i ponešto upitnika

Mario Mandžukić načinio je korak naprijed u karijeri. Opet. Jer Juventus je veći klub od Atletica, opet je član prvaka jedne od liga petice, a crno-bijeli dres Stare dame san je mnogih nogometaša, piše Goal.com.

I dok je Juventus transparentno objavio da je odšteta 19 milijuna eura, uz moguća dva milijuna bonusa, u cijeloj je priči ostalo i ponešto upitnika. Zašto je Mandžo uopće otišao iz Atletica? Je li se posvađao sa Simeoneom? Ili Atletico nije bio zadovoljan njegovim učinkom? Činjenica je da je ove sezone u Atleticu zabio (samo) 12 ligaških golova, a od odlaska u Dinamo samo je u jednoj sezoni – prvoj u Wolfsburgu – zabio manje! 

Ili Mario nije bio zadovoljan svojim statusom? Plaću je u Torinu dobio približno jednaku... Ali, drukčiji je sustav igre! Možda mu se više nije dalo vraćati po loptu u svoj šesnaesterac i vrebati kontre, ljepše je igrati u momčadi koja napada.

Ili je shvatio da Atletico teško može do trofeja, a u Juventusu mu je barem jedan po sezoni zajamčen? Možda je Mandži u naravi da nigdje ne može ostati predugo? Ali, ne može pobjeći ni od priče o težoj naravi koje ga prate. Sukobi s Jurčićem, Ivankovićem, Magathom, Guardiolom... su neosporni.

Goalovi urednici iz španjolskog, njemačkog, talijanskog i britanskog izdanja pokušali su za vas pronaći odgovore na sva ta pitanja. A zašto je Mario Mandžukić otišao iz Atletica, što brine Juventus i zašto ga Englezi ne žele, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Mandžukić je sedmi Hrvat u Juventusu! Ali za dva velikana igralo je više Hrvata

>>'Uvijek sam volio Juventus jer smo u Marsoniji nosili crno-bijele dresove'

Komentara 40

HA
hajduk1966
18:48 23.06.2015.

Ako netko iskesira 19 miliona za nekoga,otkud nekome pravo da trazi nesto negativno,nije samo Mandzo zakazao u Atleticu,cijela ekipa je zakazala,zato sto su prodali 3-4 vazna igraca i to vise nije bio taj Atletico,plus ove godine su prodali vec trojicu tako da brod tone i Mandzo je sretan da ga napusta

Avatar Istina je voda duboka
Istina je voda duboka
19:37 23.06.2015.

Ma koji god bio razlog činjenica je da si Mandžo to može priuštiti! Sad bi kojekakvi bezveznjaci iz svojih fotelja njemu, koji je sve postigao sa svojim trudom, voljom, znojem, zalaganjem, osporavali bilo što! Bilo je i većih prznica u nogometu od Mandže. Mandžo kralju, sretno!

IS
istri
08:22 24.06.2015.

prgav i neposlusan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije