Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pa vi procijenite...

Evo zašto Hajduk bjesni na status u HNS-u!

Torcida, transparent
Foto: Vanja Zubčić/PIXSELL
19.12.2014.
u 08:42

Goal vam donosi pregled odnosa HNS-a i Hajduka, pa vi procijenite jesu li Splićani u pravu...

Hajduk je godinama drastično kažnjavan od strane HNS-a, a rekordnu kaznu jučer je zaradio Marin Brbić koji sljedećih godinu dana neće moći raditi u nogometu. Goal.com vam donosi pregled odnosa HNS-a i Hajduka, pa vi procijenite jesu li Splićani u pravu...

Kolovoz 2013. - Nakon što je disciplinski sudac HNS-a kaznio Hajduk s 30 tisuća kuna zbog transparenta protiv Zdravka Mamića koji se pojavio na Poljudu tijekom susreta protiv Slaven Belupa, predsjednik Hajduka Marin Brbić bio je izrazito nezadovoljan kaznom i u svrhu ravnopravnosti krenuo je u protunapad. Prijavio je i Dinamo zbog uvreda od strane njegovih navijača tijekom dosadašnjih kola, a usmjerenih prema Mamiću.

Ostale kazne i fotogaleriju pogledajte OVDJE!

>>HNS je u gužvi, kako i ne – smišljaju kazne!

Ključne riječi

Komentara 26

DU
Deleted user
08:51 19.12.2014.

Lošiji članak bombastičnijeg naslova već dugo nisam vidio. Sramota za VL.

MA
mangup
09:12 19.12.2014.

Tko je procitao clanak na goalu vidjet ce da su to sve opravdane kazne, stalno neke bakljade, trganje stolica,kamenovanje... Tudor nece s terena kad dobije crveni, pa neće svi zajedno na teren igrati... Onda problem kadetske reprezentacije koju cine prvaci svijeta...alo prvaci svijeta, a oni se bune sto ne igraju losiji radi neke ravnopravnosti... Smiješno brate, razumijem ja da bi oni htjeli vise uspjeha, al agresivom ne ide, drugi su brzi,jači, bolji, snazniji..treningom a ne na tribinama do uspjeha!

MA
MagnusJohnson
10:28 19.12.2014.

U Hajduku si mislili da su se spasili velike kazne nakon što su nasiljem i prijetnjama htjeli srušiti vodstvo HNS-a u svesrednu podršku komunističke vlasti. Ne bi išlo Miki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije