Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marin Brbić:

HNS je u gužvi, kako i ne – smišljaju kazne!

13.12.2014., stadion Poljud, Split - 19. kolo MAXtv Prve lige, HNK Hajduk - NK Istra 1961. Torcida.  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
19.12.2014.
u 08:03

– Nisu se pojavili, bili su zauzeti izricanjem kazni... Ha-ha, ovo su pripremali dva dana, pa kako bi onda došli na sastanak – rekao je Hajdukov predsjednik Marin Brbić.

Vodstvo Hajduka čulo je za odluke o kaznama na sastanku s delegacijom Ministarstva sporta koju je predvodio ministar Vedran Mornar, a kasnije se priključio i ministar Arsen Bauk.

Na sastanku u zagrebačkom hotelu bili su predstavnici Hajduka, Grada Splita, udruge Naš Hajduk, a nije se pojavila delegacija HNS-a.

– Nisu se pojavili, bili su zauzeti izricanjem kazni... Ha-ha, ovo su pripremali dva dana, pa kako bi onda došli na sastanak. Predali smo prijedloge izmjena Zakona o sportu, na kojima je radilo osam pravnika, a Ministarstvo će razmotriti prijedloge, sad je stvar u procedurama i kako ih primijeniti – rekao je Hajdukov predsjednik Marin Brbić.

>>Šuker: Kazna Hajduku? Pitajte Vlajčevića

>>Pavasović Visković: Žalosti me radikalizacija, kazna samo pokazuje s kim imamo posla

Ključne riječi

Komentara 10

OS
Oluja-svih-Oluja
08:26 19.12.2014.

Kakva je to kazna kad te riješe Brbića & co. Pa to je nagrada! Ionako su se hvalili kako je neodigravanje utakmice njihova odluka. A oduzimanje tri boda i kazna od 3000 kn po igraču je Božični poklon.

D2
Dubravko_23
08:13 19.12.2014.

Koji cirkus. Pa tko je Hajduk, da samo njihov prijedlog Zakona o sportu treba razmotriti? Što je sa ostalim sportskim kolektivima? Svaka čast Vlajčeviću što nije potpao pod pritisak Hajduka oko ove kazne, mislili su da će se iz ovoga izvući neokrznuto, ali nije išlo.

MA
MagnusJohnson
10:04 19.12.2014.

Kako bih volio da se Brbljić i njegova svita požale UEFA-i, joj kako bih to volio...ovi bi im se smijali kao nikad nikome prije. Dopustiš da ti huligani zaprijete nasiljem ako odigraš utakmicu, pa se onda kasnije žališ da je kazna plod nekakve urote. Onda se dogovore sa svojim komunističkim kolegama u Ministarstvu da se uvedu novi zakoni samo za Hajduk, i onda i dalje pričaju bajke o uroti protiv Hajduka. Ovog nema nigdje na svijetu, niti jednog drugog kluba nema na ovim razgovorima u Ministarstvu, samo Hajduk ima kao nekakvo pravo tražiti provođenje posebnih zakona kojima bi se odradio puč na nogometnu instituciju i njima je to u redu. Odurni ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije