Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEŠTO SE IZGUBILO'

Evo što Boban kaže o tome da mu Grad Zagreb otpisuje dugove za režije

Zvonimir Boban
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/5
31.10.2018.
u 20:45

- Ne znam o čemu je riječ, ali ću ispitati i platiti što treba. Već tri godine sam prijavljen u Švicarskoj tako da se vjerojatno nešto izgubilo u prijevodu. Nisam neki birokratsko administrativni fenomen, ali evo nisam bio obaviješten.

Prije par dana hrvatsku je javnost iznenadila vijest da će Zagrebački holding oprostiti dug za smeće, vodu ili plin nekim poznatim i situiranim osobama među kojima je i Zvonimir Boban. Legendarni nogometaš sada se oglasio i poručio da će svoj dug podmiriti.

- Ne znam o čemu je riječ, ali ću ispitati i platiti što treba. Već tri godine sam prijavljen u Švicarskoj tako da se vjerojatno nešto izgubilo u prijevodu. Nisam neki birokratsko-administrativni fenomen, ali evo nisam bio obaviješten. Nisu možda mogli doći do mene, ali nema problema ja ću to ispitati i riješiti moj dug - rekao je Boban za Novu TV i dodao:

- Moram priznati da je ovo lijepa stvar što grad radi, koji mogu platiti trebaju platiti pa ćemo to riješiti na opće zadovoljstvo. Sigurno je poznato ljudima da živim u Švicarskoj, neće mi biti nikakav problem riješiti ovu stvar.

>> Pogledajte gostovanje Ćire Blaževića na Večernji TV-u

Komentara 93

CR
crocro
22:04 31.10.2018.

Samo se pitam što bi bilo da popis "sretnika" nije javno objavljen?

PM
p.milovic.1
21:41 31.10.2018.

Ako imaš stan ili nešto u ZG bez obzira što si u Švici ti si obavezan plaćati sve što je vezano uz taj stan.Tvoje izbivanje ne znači i prestanak obaveze.Svi se prave ludi,a kad ih ulove brzo se prave pošteni.

DU
Deleted user
23:27 31.10.2018.

zanimljivo kako ovakvi ne znaju nista dok im netko ne objavi ime i prezime, onda kao, 'ja cu to platiti, nema frke.' Nebi on bio tako uspjesan u poslovni svijet da ne zna racunati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije