Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTARI IZ SUSJEDSTVA

Mediji iz Srbije, BiH i Slovenije: Hrvati imaju razlog za brigu, a Dalić glavobolju

Wales . Hrvatska
Foto: Pixsell/Reuters
1/6
14.10.2019.
u 09:57

"Hrvatskom izborniku Zlatku Daliću utakmica je donijela dodatne brige jer su nastradali Mateo Kovačić i Luka Modrić, a protiv Slovačke zbog žutih kartona ne može računati na Domagoja Vidu i Dejana Lovrena", piše Radiotelevizija Slovenije.

Hrvatska nogometna reprezentacija je odigravši 1:1 protiv Walesa propustila prvu od dvije 'meč lopte' za plasman na Euro. Evo kako mediji iz susjedstva opisuju tu utakmicu.

"Zlatko Dalić je dobio velike glavobolje nakon večerašnjeg meča. Naime oba stopera, Vida i Lovren su dobili žute kartone i propustit će meč protiv Slovaka, a izbornik Hrvatske će sada morati naći zamjene za ovaj dvojac, ali teško je nadomjestiti ovakva dva igrača pa Hrvati imaju razloga za brigu", navodi portal Bih portal Sportsport.ba.

"Hrvatska remizirala u Walesu i odgodila plasman na Euro za posljednje kolo", navodi Klix.ba te također napominje da je Hrvatska za posljednju utakmicu kvalifikacija ostala bez dvojice važnih igrača, Lovrena i Vide.

Bale rastužio Hrvate, piše srbijanski Blic, dok B92 opisuje kako je došlo do gola za remi:

"Igrači Hrvatske su tražili prekršaj nad Kovačićem, ali sudac nije ništa svirao, Gareth Bale je utrčao i s ruba peterca iskosa s lijeve strane pogodio mrežu Hrvatske. Sudac je produžio meč za čitavih osam minuta, ali promjene nije bilo."

Slovenski mediji najviše pišu o domaćom porazu njihove reprezentacije od Austrije čime su izgubili nade da mogu na Euro. No, spominju i Hrvatsku.

"Hrvatskom izborniku Zlatku Daliću utakmica je donijela dodatne brige jer su nastradali Mateo Kovačić i Luka Modrić, a protiv Slovačke zbog žutih kartona ne može računati na Domagoja Vidu i Dejana Lovrena", piše Radiotelevizija Slovenije.


 

Ključne riječi

Komentara 18

PE
PetrusManus
10:17 14.10.2019.

Ne kažete vi bez braće iz komšiluka, kaj vam tak fale, odite za njima tamo daleko, a usput tekst je takav treš, jedno te isto ponvljte 14 puta,

MA
Mary5
11:34 14.10.2019.

Hahaha, sto kazu mediji iz Crne Gore,kako ste to mogli zaboravit?

Avatar JustinCase69
JustinCase69
12:17 14.10.2019.

Da li je netko napisao da smo loše igrali? Da osim gola i Perišićeve glave mi šansu nismo napravili..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije