Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 5:30 ZVAO KOVAČA

Evo što je Šuker odgovorio Igoru Štimcu

Šuker Prelog (1)
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/4
19.10.2013.
u 21:32

- I Mourinho je morao otići iz Real Madrida, rezultat je taj koji te drži ili skida. Igor Štimac smijenjen je na moj prijedlog - objasnio je predsjednik HNS-a.

- Može reći što god hoće, u demokratskoj smo državi i svatko ima pravo na svoje mišljenje - komentirao je predsjednik HNS-a Davor Šuker najavu da će bivši izbornik Igor Štimac izaći sa svojom stranom priče o smjeni.

Šuker je u Prelogu, gdje je sudjelovao na proslavi 100 godina nogometa u tom gradu, rekao da je imidž reprezentacije srozan i da nije dvojio oko Štimčeve smjene.

- I Mourinho je morao otići iz Real Madrida, rezultat je taj koji te drži ili skida. Igor Štimac smijenjen je na moj prijedlog. U 5 sati rekao sam da više nije izbornik, u pola 6 zvao sam Niku Kovača koji je bio jedini izbor. Ni jedno drugo ime nije bilo u opciji i izabran je jednoglasno - rekao je Šuker.

Vjeruje u Kovača koji ima "njemačku disciplinu", a zbog njegova izbora stižu čestitke "od Argentine do Australije".

- Ima 150 posto podrške - kazao je Šuker.  

Kad bi mogao birati, za suparnika u doigravanju izabrao bi Island ili Rumunjsku jer Francuska i Švedska imaju prevelik imidž.

- Nadam se da ćemo imati malo sreće i otići u Brazil - dodao je.

Govoreći o infrastrukturi, istaknuo je da od Univerzijade u Zagrebu nije izgrađen ni jedan veći novi stadion.

- Treba odati počast 13.000 navijača koji su kupili karte za utakmicu sa Škotskom, iako su znali da će im padati kiša po glavi - rekao je predsjednik HNS-a.

>> Niko dobio povišicu, a 
i dalje košta manje nego Igor Štimac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije