Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO ŽIVCE

Evo što je Niko Kovač napravio legendarnom Nijemcu koji je urlao i psovao

Kovač
Foto: Printscreen
1/7
25.04.2019.
u 10:58

S klupe Werdera žestoko se prosvjedovalo nakon što je sudac pokazao na bijelu točku, a najglasniji je bio liječnik Hans Wilhelm Müller Wohlfahrt. No, Niko Kovač ustao je s klupe i povukao iskusnog liječnika koji je odgovorio psovkama.

Bayern je sinoć prošao u finale Njemačkog kupa nakon što je u Bremenu svladao Werder s 3:2. Bila je to uzbudljiva utakmica nakon koje će se vući repovi zbog suđenja.

Naime, Momčad Nike Kovača vodila je golovima Lewandowskog (33) i Muellera (63), sve do 74. minute kada domaćini u samo minutu golovima Osaka i Rashice stižu do izjednačenja.

Pobjedu Bayernu donio je Lewandowski u 80. minuti nakon što je zabio iz spornog jedanaesterca. Najstrožoj kazni prethodio je kontakt Gebre Selassieja i Comana. 

S klupe Werdera žestoko se prosvjedovalo nakon što je sudac pokazao na bijelu točku, a najglasniji je bio liječnik Hans Wilhelm Müller Wohlfahrt. No, Niko Kovač ustao je s klupe i povukao iskusnog liječnika koji je odgovorio psovkama. Bivši hrvatski izbornik jedva ga je smirio.

– Jedanaesterac je smiješan. Zašto postoji VAR ako ne možemo pogledati snimku? – rekao je kapetan Werdera Max Kruse.

O svemu se diplomatski oglasio i Kovač.

– Kontakt je postojao. Odluku o tome je li dovoljan za jedanaesterac ili nije donosi sudac – rekao je Kovač.

>> Pogledajte kako je majka Luke Dončića poklonila Biserki Petrović Dallasove dresove Dončića i Nowiztkog

Ključne riječi

Komentara 3

MH
mladen.hanz
12:36 25.04.2019.

😂😂😂taj lječnik je iz nikinog stručnog štaba

AN
Antonio1952
14:46 25.04.2019.

Penal cist ko suza.

PR
prtlje
13:24 25.04.2019.

..novinarcicu ti si se totalno izgubio.. Bayernov doktor je prosvjedovao zbog jednog ostrog faula na njegovom igracu ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije