Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka, pozdravi Ronalda

Evo što je Modrić poručio navijačima nakon treninga u Osijeku

hrvatska nogometna reprezentacija, trening
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/10
30.05.2014.
u 22:26

- Emocije se još nisu slegle, sretan sam zbog svega što sam postigao u klubu, ali sada se moram okrenuti reprezentaciji

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras je održala trening u Gradskom vrtu, gdje ju sutra očekuje pripremna utakmica protiv Malija. Preko tri tisuće navijača stiglo je pozdraviti svoje ljubimce, svaki krug bio je popraćen euforijom. Trening je odradio i Luka Modrić. Osvajač Lige prvaka iz Zagreba je stigao u kombiju s ozlijeđenim Badeljem (mišić) i Brozovićem (gležanj).

- Pozdravi Ronalda - dobacio mu je jedan Osječanin, a Luka mu je uzvratio osmijehom.

Foto: Davor Javorovic, Petar Glebov, Dusko Jaramaz/PIXSELL

- Emocije se još nisu slegle, sretan sam zbog svega što sam postigao u klubu, ali sada se moram okrenuti reprezentaciji. Svi smo u dobroj formi, osvojili smo puno klupskih trofeja. Drago mi je da sam ovdje, a od prošlog Eura izvukli smo i neke pouke koje će nam pomoći u Brazilu. Navijačima mogu poručiti da ćemo dati sve od sebe i da ih nećemo razočarati, poručio je Modrić nakon treninga.

Naravno, ne treba ni napominjati da je dvadesetak sati prije utakmice Gradski vrt rasprodan. Planulo je svih 15700 ulaznica koliko ih je tiskano za utakmicu Hrvatska - Mali.

>>Kovač već zna sastav za Brazil, traži se posljednji član prvih 11!

>>Hrvatska reprezentacija stigla u Osijek, Kovač sutra objavljuje popis

Komentara 1

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
09:25 31.05.2014.

Samo nemojte puno obećavati jer znamo kak to izgleda.Šutite i igrajte a posle bumo pričali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije