Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija Brazil

Hrvatska reprezentacija stigla u Osijek, Kovač nakon Malija objavljuje popis

hrvatska
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/15
30.05.2014.
u 16:56

Sutra u 16 sati Hrvatska će igrati prijateljsku utakmicu s Malijem, 59. reprezentacijom svijeta.

Hrvatska nogometna reprezentacija završila je u austrijskom Bad Tatzmannsdorfu pripreme za SP u Brazilu te se danas u podne vratila zrakoplovom u Osijek. U 17 sati zakazana je konferencija za medije, a već u 18 sati izbornik Niko Kovač odradit će u Gradskom vrtu trening sa svojim izabranicima, a on će biti otvoren za sve koji ga žele pogledati.

Sutra u 16 sati Hrvatska će igrati prijateljsku utakmicu s Malijem, 59. reprezentacijom svijeta. Kovač neće moći računati na neke ozlijeđene igrače, među kojima je i Milan Badelj kojem je na jučerašnjem pregledu dijagnosticirana ruptura mišića pa će pauzirati dva do tri tjedna. Kovač će nakon susreta s Malijem odlučiti hoće li ga voditi u Brazil. Dodajmo kako je stadion Gradski vrt već rasprodan pa će naše nogometaše sutra bodriti 19 tisuća navijača.

Inače, sutra nakon utakmice izbornik Kovač objavit će popis od 23 igrača koje će voditi na Svjetsko prvenstvo. S obzirom na brojne ozljede, malo je igrača koji će otpasti, ali ćemo svejedno svi s velikim nestrpljenjem iščekivati tko će se naći u zrakoplovu za Brazil.

>>Sammir je iskoristio priliku, a Jugoslaviji nisam nikad pripadao

>>HNS reportažom o posjetu Slavoniji najavio susret s Malijem

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Komentara 8

Avatar kamenjar
kamenjar
13:10 30.05.2014.

čudo vraćaju se u osijek ...... a nisu iz njega otišli

FI
Fickilicki
18:33 30.05.2014.

Badelj je u propalom HSVu prosjek teski. Sto taj trazi u reprezentaciji? Al sada iskreno

Avatar LiberalniAnarhist
LiberalniAnarhist
16:05 30.05.2014.

Badelj nije igrač za reprezentaciju...on jednostavno nema potrebnu oštrinu za vrhunski nogomet!Previše je mlitav i latergičan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije