Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek u vrhu

Evo što je engleski trener zabilježio o Dinamovoj nogometnoj školi

Dinamo juniori
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
04.01.2019.
u 21:08

Na internetskoj stranici 'My Personal Football Coach' objavio je svoja saznanja o radu Dinamove nogometne škole

Dinamova nogometna škola poznata je u Europi, ali i šire. Momčadi mlađih uzrasta igraju na turnirima širom svijeta i često se u Maksimir vraćaju s peharima.

I Dinamovi sjajni rezultati u Europskoj ligi te sjajan uspjeh hrvatske reprezentacije na SP-u bili su povod Saulu Isakssonu-Hurstu, treneru koji je godinama radio u omladinskim selekcijama Chelseaja i Tottenhama, da posjeti Maksimir.

A što je zabilježio kamerom možete pogledati u videu:

Na internetskoj stranici 'My Personal Football Coach' objavio je svoja saznanja o radu Dinamove nogometne škole.

Saul Isaksson-Hurst pratio je rad mlađih selekcija Dinama, te je razgovarao s trenerima.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
21:44 04.01.2019.

Dinamo daleko po svemu ispred svih hr klubova.Mogu samo da zavide.

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
22:16 04.01.2019.

Ako se gleda Dinamova nogometna škola od 2. svj.rata do danas onda je najbolja u Europi. Zbog čega? Jer sve škole počev od Ajaxove, Portove, Bajernove, Realove i ine su imale u svojoj povijesti velike krize, a Dinamova nikada. Evropii je to teško priznati, ali ipak prešutno priznaju. Svaka čast Dinamu!

PR
Pušing_Rođo
21:17 04.01.2019.

sada je u razgovoru za srpski Alo.rs u svom stilu komentirao događanja u 'regiji', a posebno je istaknuo jednu osobu - srpskog predsjednika Aleksandra Vučića. Realno, Zdravko Mamić ne skriva koliko se otvoreno divi 'reformiranom' četniku, suradniku četničkog vojvode Vojislava Šešelja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije