Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov trener

Bjelica: Našli smo dobar balans između agresivnosti i uživanja

Nenad Bjelica
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
21.02.2019.
u 21:23

Strateg hrvatskog prvaka je naglasio kako mu je bilo lakše pripremati ovu utakmicu nego prvi ogled u Češkoj

Od prve do zadnje minute smo kontrolirali utakmicu, bili smo bolji i zasluženo smo slavili, kazao je trener zagrebačkog Dinama Nenad Bjelica nakon što je hrvatski prvak izborio plasman u osminu finala Europske lige.

Dinamo je u uzvratnom susretu 16-ine finala pobijedio Viktoriju iz Plzena sa 3-0 i tako nadoknadio poraz od 1-2 iz prve utakmice.

Nenad Bjelica
1/13

- Iza nas je 90 minuta velike borbe. Našli smo dobar balans između agresivnosti i uživanja. Od prve do zadnje minute smo kontrolirali utakmicu, bili smo bolji i zasluženo smo slavili - kazao je Bjelica.

Strateg hrvatskog prvaka je naglasio kako mu je bilo lakše pripremati ovu utakmicu nego prvi ogled u Češkoj.

>> Pogledajte kako su dinamovci proslavili prolazak u osminu finala 

- Za ovu utakmicu mi je bila lakša priprema jer smo na vrijeme dobili šamar i uzvrat smo odigrali fantastično. Bilo mi je lakše pripremiti ovu utakmicu, nego prvu jer su mediji uoči prve utakmice prezentirali Viktoriju kao lošiju i tu mi nisu pomogli. Bilo je teško pripremiti igrače.

Dinamov strateg je iznenadio sa sastavom. Umjesto Gojaka priliku je dobio Šunjić, a mjesto u prvom sastavu dobio je i Moharrami, kojemu je ovo bio debi za Dinamo u Europi. Mladi Iranac je zaigrao umjesto Stojanovića koji je propustio utakmicu zbog žutih kartona.

- Morali smo napadati i vjerovali smo da neće biti toliko prekida u kojima su oni opasni. Moharrami je dobro radio i zaslužio je priliku - kazao je Bjelica te nastavio:

- Šunjić ima dobar osjećaj za igru, dobro čita igru.

Dinamo će ime idućeg protivnika doznati već sutra kada je u Nyonu ždrijeb osmine finala. Prva utakmica iduće runde je 7. ožujka, a uzvrat je sedam dana kasnije.

- Nismo razmišljali o protivniku, sada idem malo proslaviti s igračima - poručio je Bjelica.

>> Pogledajte video: Korenci navijaju za Dinamo

Komentara 5

CI
cigo1983
22:03 21.02.2019.

Bravo svima,a posebno Zdravku!!!!

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:44 21.02.2019.

Još jednom se pokazala nasušna potreba novog stadiona no vjerujem mnogima je drago ( i zato opstruiraju ) da se Dinamo prezentira kroz ruglo Maksimirskog stadiona 😩

DA
Darrrriioooo
22:13 21.02.2019.

Svaka čast Dečki kapa do poda i Treneru i cjelom Stožer i Upravi a Bogami i SAVJETNIKU!!! AJJJJMOOOOOO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije