Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idemo, vatreni!

Evo što Beograđani kažu za koga će večeras navijati: Hrvatska ili Engleska?

Beograđani
Foto: Vecernji.hr
1/2
11.07.2018.
u 15:46

Ulazak među četiri najbolje reprezentacije na svijetu veliki je uspjeh, pa smo tražili naše susjede da nam kažu za koga će večeras navijati

Vatreni večeras nakon 20 godina traže prolaz u finale SP-a. Hrvatska nogometna reprezentacija u Moskvi (20 sati) igra protiv Engleske.

Ulazak među četiri najbolje reprezentacije na svijetu veliki je uspjeh, pa smo tražili naše susjede da nam kažu za koga će večeras navijati. Evo što kažu Beograđani:

VIDEO A ovako se navijalo u Zagrbeu već i prije utakmice:

Komentara 135

TA
tarzan
15:51 11.07.2018.

Šta me briga kako ste naporni više s tim, zar je nama bitno da li Srbi za nas navijaju ili ne. I šta onda ako ne navijaju. Ne navijamo ni mi za njih. Ništa čudno.

HR
Hrvatska
15:56 11.07.2018.

Novinari jeste li vi dobro?? Koga briga u Hrvatskoj za koga ce navijati Vuciceva mladez? Svasta!

KR
kruti221
15:56 11.07.2018.

boli me k. za koga će bre beogradjani navijat!!! vl sve po starom, DNO DNA!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije