Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGLED PORTALA
Povratak na članak

Evo što austrijski mediji pišu nakon pobjede nad Dinamom, svi ponavljaju jednu stvar

Salzburgu je ovo prva pobjeda u skupini Lige prvaka nakon što je u prva dva kola remizirao s Milanom i Chelseajem. Austrijski mediji u izvještaju utakmice ponavljaju da bi ova mogla biti sezona u kojoj će njihov prvak prezimiti u Europi.

Komentari 12

Avatar Bill Carson
Bill Carson
22:08 05.10.2022.

Dinamo se doveo u tešku situaciju. Znalo se da se mora dobiti 4 boda protiv Austrijanaca. Sada je veoma teško + moraju dobiti kod kuće.

VL
BL
blackeder2022
00:37 06.10.2022.

Pametan čovijek ne prodaje jednu te istu foru 3 puta,i to klubovima koji su višestruko tehnički kapacitiraniji.Već i ptićice na grani znaju da Dinamo igra duge lopte na Petkovića a ovaj na Oršića ili Ivanušeca,a nogometnim trenerskim mačcima to nijeje prošlo nezapaženo.Problem Dinamove igre je što je Petković tehnički limitiran za ligu prvaka,a po igri i rezultatima u hrvatskoj je ligi prosjek,jer većinu golova bilježi iz penala a ne iz igre.Nema konstantu izvrsne ni igre ni golova iz igre a gura ga se bezobrazno u reprezentaciju isključivo da bi postigao veću cjenu (jer ako nisi reprezentativac neće te renomirani europski klub),a na uštrb ostalih napadaća koji igraju već u euro ligama..Čačić ako želinrezultat mora imati i napadaćku opciju B i C i to bez Petkovića i izmjenjenom ulogom Oršića,jer ga suparnici očekuju tamo gdije dosad igra.

VL
DM
drazen.muhvic
10:37 06.10.2022.

U svemu ovome je najbitnije što su u zadnje dvije Dinamove europske tekme pobijedili klubovi za koje je navijao Dario...

VL
HH
Hrvoje Hrk !!
05:43 06.10.2022.

Ček , netko je zbilja mislio da bu dinamo pobjedio austrijance..pa ono s englezima je bila čista sreća...pa treba bit realan di smo mi od njihove kvalitete..bit cemo zadnji to morate znati ..pa nemozemo mi konkurirati takvim ekipama ...mi zbilja volimo ić u euforiju ali treba bit realan...pa i tu u Zgb-u cemo izgubit i sve ostale tekme cemo izgubit

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.