Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJSKA LIGA

Evo na koga će Rijeka i Osijek u idućim europskim ispitima

Osijek: NK Osijek protiv Pogon Szczecina u 2. pretkolu Konferencijske lige
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
29.07.2021.
u 23:17

U prvoj utakmici 3. pretkola, koja je na rasporedu 5. kolovoza, CSKA će biti domaćin Osijeku. Uzvrat je na rasporedu 12. kolovoza. Nogometaši škotskog Hiberniana bit će suparnici Rijeci

CSKA iz Sofije bit će suparnik nogometašima Osijeka u trećem pretkolu Konferencijske lige, ako Osječani u Gradskom vrtu uspiju pobijediti poljski Pogon, jer su boljim izvođenjem jedanaesteraca u 2. kolu kao gosti izbacili latvijsku Liepaju

Obje utakmice, prva u Sofiji i druga u Liepaji završene su bez pogodaka, baš kao i dodatnih 30 minuta uzvrata u Latviji. Pristupilo se odluci o pobjedniku s bijele točke, a domaći nogometaši nisu realizirali čak tri od četiri izvedena jedanaesterca, dok su trojica od četvorice izvođača u bugarskoj momčadi bili precizni i tako odveli CSKA u sljedeće kolo.

U prvoj utakmici 3. pretkola, koja je na rasporedu 5. kolovoza, CSKA će biti domaćin. Uzvrat je na rasporedu 12. kolovoza.

Nogometaši škotskog Hiberniana svladali su i u uzvratu u Andori Santa Colomu s 2-1 te s ukupnih 5-1 izborili plasman u 3. pretkolo Konferencijske lige, novog klupskog natjecanja pod okriljem UEFA-e, a tamo čekaju hrvatskog predstavnika Rijeku ili malteški Gzira United.

Santa Coloma je povela u uzvratu u 70. minuti pogotkom Francuza Guillaumea Lopeza, a Hibernian je do pobjede stigao golovima Jamieja Murphyja u 73. minuti i Daniela Mackaya u 76. minuti.

Rijeka je od 20 sati ugostila malteški klub na Rujevici, a u uzvratni dvoboj je ušla s dva gola prednosti (2-0) stečena u prvoj utakmici.

Prva utakmica 3. pretkola bit će odigrana u Edinburghu 5. kolovoza, a uzvrat tjedan dana poslije.

29.07.2021., Rijeka - 2. pretkolo Konferencijske lige, HNK Rijeka - Gzira United FC. Hrvoje Smolcic, Grabriel Bohrer Mentz Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL/Privatni album

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
16:50 30.07.2021.

OK, tekme Dinama, Osijeka i Rijeke će prenositi svak pomalo (Arena sport, HNTV, HTV). Mene zanima tko će prenositi utakmice Hajduka u Kupu dalmatinskih gradova?

SV
svrake
00:41 30.07.2021.

a na koga ce hajduk???? hahahahahaha rupe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije