Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU ŠTEDJELI
Povratak na članak

Evo koliko su naši navijači potrošili u Rotterdamu, Nizozemska je jako skupa za hrvatske prilike

Bez obzira na činjenicu da je za hrvatske standarde Nizozemska skupa, naši navijači nisu štedjeli, a za komforan boravak uz reprezentaciju, trebalo je izdvojiti i po nekoliko tisuća eura. Jer, vožnja vodenim kanalima spomenutih nizozemskih gradova, gastronomska ponuda, smještaj i sav navijački folklor nimalo nije jeftin

Komentari 2

Avatar barba_arba
barba_arba
20:22 19.06.2023.

Naši navijači su došli velikim dijelom iz Kelna, Frankfurta i Beneluxlands. Kad ih sidne 8 u kombi, portapak napuni sa birom iz supermarketa i pojedu maminu punjenu papriku, a u ponediljak u 7.30 moraš na posal, onda potrošiš 55€ -- ka da si otiša u prosječnu pizeriju na relaciji Umag- Dubrovnik.

VL
Avatar antikomunist2
antikomunist2
17:04 19.06.2023.

I koliko su navijači potrošili? Iz teksta nisam uspjeo saznati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.