Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petorica veličanstvenih

Evo koji Hrvat je na listi najgorih proslava golova u Bundesligi

Arjen Robben
Foto: Screenshot
1/2
04.12.2015.
u 11:48

Na listi se našao i Arjen Robben koji je klizao na koljenima pa pao na glavu...

Bundesliga je u razdoblju prije Božića pokrenula akciju kako bi se približila navijačima. Organizirali su "Adventski kalendar" u kojem svaki dan do Božića prikazuju neke najzanimljivije trenutke iz povijesti lige, ali na način da to navijači zatraže.

Ovoga puta zanimljivo im je bilo vidjeti koje su najgore proslave pogotka, a tu je mjesto našao i hrvatski nogometaš Ivica Banović. On je, igrajući za Nürnberg, postigao pogodak bivšem klubu Werderu i radovao se, a zbog toga su ga uvrstili među najgore proslave. Da stvar bude gora, burno je proslavio gol koji je bio tek za smanjenje vodstva protivnika.

Na listi se našao i Arjen Robben koji je klizao na koljenima pa pao na glavu...

Pogledajte video i svih pet proslava...

>>Floyd Mayweather jučer reklamirao Zadar, a danas se pohvalio nevjerojatnim poklonom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije