Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožavatelji oduševljeni

Floyd Mayweather jučer reklamirao Zadar, a danas se pohvalio nevjerojatnim darom

Floyd Mayweather
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
04.12.2015.
u 11:22

Njegov tim iz Moskve darovao mu je tigra. Očito su htjeli povući usporedbu s legendarnim Mikeom Tysonom, koji je također bio jedan od rijetkih koji se odlučio za takvu vrstu kućnog ljubimca.

Najplaćeniji sportaš današnjice i boksački prvak Floyd Mayweather Jr. vrlo je aktivan na društvenim mrežama. Jučer je tako na Facebooku sa 12 milijuna i 400 tisuća sljedbenika podijelio priču o zadarskim morskim orguljama i tako dao veliku reklamu hrvatskom gradu, a danas se oglasio na Instagramu. Povod mu je dar koji je dobio od prijatelja iz Rusije.

Naime, njegov tim iz Moskve poklonio mu je tigra. Očito su htjeli povući usporedbu s legendarnim Mikeom Tysonom, koji je također bio jedan od rijetkih koji se odlučio za takvu vrstu kućnog ljubimca. Bivši prvak imao je bengalskog tigra, a izračunao je kako ga je njegovo ''održavanje'' mjesečno stajalo više od 4 tisuće dolara.

"Hvala timu iz Moskve na gostoprimstvu i uranjenom božićnom daru – rijetkom i egzotičnom tigru iz Indije. Imate li prijedlog kako da nazovem ovu dvomjesečnu trigricu?" pita se Mayweather.

>>Najplaćeniji sportaš današnjice reklamira Zadar: 'Tako nešto niste nikad vidjeli!'

>>Floyd Mayweather počastio se automobilom od 23,5 milijuna kuna!

Komentara 2

LA
lakočemo
11:44 04.12.2015.

ma jadran je raj na zemlji,,,

Avatar arba_arba
arba_arba
17:23 04.12.2015.

Ljepote Zadra samo jos SDP i Zagreb nisu prepoznali, grad generira u tri miseca vise soldi nego Varazdin i Cakovec kroz cilu godinu- a vavik kao oni doli "muze" one gore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije