Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAS JAVNOSTI
Povratak na članak

Evo kako su navijači Hajduka regirali na smjenu Oreščanina, upravi kluba se neće svidjeti

Giljotina je pala preko trenerove glave, ali mir time očito nije kupljen.

Komentari 50

Avatar neomarxisticka extr. ljeviciva
neomarxisticka extr. ljeviciva
20:55 19.07.2019.

Ma ne ljudi kriv je mamic, kriv je hns, svi su krivi samo hajduk nije. Mamic vam je lijepo rekao vase probleme, hns vam tolerira sve rjesite se udruge hajdug, dajte klub u ruke pravih managera a ne nekih udruga,, grada,.... i bit ce i rezultata. nemoze i nikada NESMIJE ULICA I HULIGANI TE GRADSKI VELIKANI vodoti klub vec sposobni manageri. to su vam rak rana hajduka zadnjih 10 godina nikakav mamic, hns,........vidjeli ste to upravo ovom utakmicom. banda bi zabranila i reprezentaciji da nastupi na poljudu?!!!!!sramota cilj im je i reprezentaciju unistiti kao hajduk sta su unistili i posvadati hrvate po regijama. to se nikada nece desiti a nas hajduk ce kad tad opet biti dika hrvatske kao sta je uvijek i bio zajedno sa dinamom rjekom,......

VL
Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
19:37 19.07.2019.

😂 Brbic “krecemo u borbu za Ligu prvaka”?!? Pa ovi su u rangu ministrice Zalac...

VL
Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
20:29 19.07.2019.

Ni uprava ni NO ne trebaju sazivati nikakve izvaredne sjednice. To mora napraviiti većinski vlasnik HNK-Hajduk š.d.d. a to je Grad Split i staviti van snage apsolutno sve odluke vezane uz udrugu NjH, te na taj način onemogučiti daljnju sportsku, moralnu i financijsku devastaciju kluba.

VL
MS
Mr.Serator
20:35 19.07.2019.

Po meni,krivi su SVI!Uprava,trener,igraci,navijaci...huligani iz Torcide,gradjani Splita koji svu tu komediju toleriraju godinama,sami ste si klub srozali na amaterizam. Iskreno,svima bi bilo bolje da se klub Hajduk ugasi na par godina,ohladite svoje dalmatinske glave.I probajte za par godina uskrsnut klub.

VL
Avatar tzvnovinar
tzvnovinar
21:40 19.07.2019.

naš narod u hrvatskoj reprezentaciji u prenesenom značenju vidi hrvatsku vojsku. oni su ponos i dika i simbol i kao takvi su na udaru komunističke partije i njene produžene ruke - udbe. hrana reprezentaciji su uglavnom igrači najvećih hrvatskih klubova - dinama i hajduka. dakle treba ih rušiti jer su oni temelj...nažalost, hajduk je poklekmuo i pao...na redu je dinamo, po istom scenariju "NAŠ HAJDUK" = "DINAMO TO SMO MI "...dok je mamić držao konce , dinamo im je bio izvan dosega, dakle prvo eliminirati mamića. ljudi, ovo je klasični rukopis udbe i kos-a....ovako je KOS početkom rata minirao židovsku općinu i groblje ....prepoznaje li netko taj obrazac u crta nu svastike u splitu ?

VL
KO
Kopreinitz
20:05 19.07.2019.

Najveci krivac danas, je NO koji nije prihvatio ponudjenu ostavku Brbica i Uprave, a ovakve floskule o Ligi Prvaka, mogu pricat samo malounima, jedino je dobro da su rekli da odlaze, ne uspiju li, .Dakle sljedece godine nova Uprava a trebao bi i NO. B uricu, ostani gdje jesi ne blamiraj se u hajduku, jer ne udju li u LP, bit ces ti kriv.

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
20:00 19.07.2019.

Ha, ha, ha..., pisite Stimcu i pitajte ga ima li mjesta u indijskoj ligi! Mozda se iz indijske lige kvalificirate za azijsku ligu prvaka! Cudo pa nisu spominjali Mamica, suce i ostale dezurne krivce...

VL
Avatar tzvnovinar
tzvnovinar
21:28 19.07.2019.

hrvatski narod splita i nk hajduk su zgaženi od strane udbe...najgore od svega je što je udba ( koja je produžena ruka starih komunista i njihove djece ) ušla u vlasničku strukturu hajduka i usput organizirala paravojne formacije iza krinke torcide i bit će ih užasno teško razbiti bez direktnog upliva vlasti....a to se trenutno ne može dogoditi jer je komunist plenković ostavio kadrove bivše vlasti u pravosuđu , policiji i dorh-u i usput instalirao nove gadove i u vladu i državne institucije....u školstvu mijenjaju ideologiju djeci, udaraju na nogometnu reprezentaciju i dinamo, slave sutjesku, izruguju vukovar, bleiburg, dopuštaju jugoslavenske zastave da defiliraju po zemlji....ne promijeni li se nešto vrlo brzo, u opasnosti će biti i sam opstanak države....jer država u kojoj nema ljubavi pređa domovini i u kojoj nema temeljnih domovinskih vrijednosti, jednostavno ne može opstati...a narod voli svoju zemlju ali naprosto ne zna kako je braniti od ovog zla.

VL
DU
Deleted user
19:43 19.07.2019.

Ma iskreno pišem vam godinama kaj vas čeka. Zaslužili ste sve što proživljavate.Kraj se ne nazire.Još gore će vam biti koliko god u ovom trenutku to čudno zvučalo. Sveneeeeeee i ostali priznajte si kaj cijelo vrijeme pišem.

VL
PE
peronja
20:01 19.07.2019.

ma ovaj Mamić i iz Hercegovine ruši Hajduk...

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
22:25 19.07.2019.

Odsutati cijelo vodstvo i pozeljeti im za buducnost ono sto su zasluzili: "Dabogda sve izgubili"

VL
HR
Hrabraja
22:04 19.07.2019.

Jedino koji tamo vrijedi je Orescanin, a ova udruga itd. Je dno dna

VL
BO
borcanac
22:02 19.07.2019.

U Livnu pocima opcinska liga Mozda bi hajduk prosao prvo kolo,jer je Livno vecinsko navijacko podrucje hajduka pa bi im pustili prvo kolo

VL
DU
Deleted user
20:18 19.07.2019.

Predlazem vam da prodate ako jos ista vrijedi za prodati i kljuc u bravu Hajduka. Dok se ne otrijeznite. Nemojte se brukati vise.

VL
JU
Juraj77
23:29 19.07.2019.

Jadno da jadnije ne može. Ili može? Ukoliko želimo da Hajduk i dalje vodi udruga Naš Hajduk, dakle ulica, prebacimo se u amatere i igrajmo 3. HNL jug, lijepo budimo narodni klub, organizirajmo pečenje volova i tombolu na kraju sezone i pravimo se da imamo našu dicu okupljenu oko baluna. Ukoliko želimo nešto ozbiljnije, prodat ćemo klub nekom šeiku ili Kinezu i napokon očekivati da trener ima koga trenirati, a ne islužene i polovne igrače koje drugi odbacuju i dicu koja odlaze čim dobiju osobnu. Opet se riješavaju posljedice, a uzroci problema ostaju i eto nas u začaranom krugu iliti noćnoj mori kojoj se kraj ne nazire. Sramotite slavni klub koji to zbog vas više nije, osim u srcima navijača.

VL
TI
Tirano
21:39 19.07.2019.

Da imaš naj trenera a igrače da odigraju 120 minuta bez opuštanja, tada ti je sve uzalud!? Tako se ponašaju neiskusni igrači a trener nije ni malo kriv! Tri poluvremena je vodio, četvrto dobio tri gola?! Ovo se radi samo da "netko bude kriv"! Učinjena je još jedna glupost Hajduka!?

VL
KO
komunikolog
20:58 19.07.2019.

Da ovo nije rezultat isušivanja močvare? U Dinamu nisu uspjeli isušiti, a ni u HNS-u, pa ipak imaju nekakve rezultate 🤔

VL
DU
Deleted user
09:10 20.07.2019.

Ha, ha, ha, ha, ha, hal ha, ha, ha, al me nasmija... Kvalifikacije za Ligu prvaka... Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha , ha,.... Hajduk je 1000 svjetlosnih godina daleko od toga!!!

VL
SM
san.martino
09:03 20.07.2019.

Previse je tu osobnih interesa tako da ce se tesko ista promijenit na bolje. Menageri pojedinih igraca pa dileri medju navijacima najveci su problem.

VL
ST
Stojko
09:50 20.07.2019.

Ovaj ubrzani put premo dnu počeo je kada je ulica smijenila Kosa koji je bio možda najbolji predsjednik u zadnjih 15 godina. Kad će ulica (udruga Naš Hajduk) početi preuzimati odgovornost za svoje greške?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.