Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAPSUS

Evo kako se veliki Jordan osramotio pred predsjednikom Obamom

Jordan
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
11.02.2015.
u 12:56

- Ne mogu primiti ovaj poster. Pogrešno je napisao moje ime - kazao je Obama.

David Axelrod, bivši savjetnik Baracka Obame otkrio je kako je prije dvije godine na poseban način želio čestitati 50. rođendan američkom predsjedniku. Poklonio mu je poster s likom Michaela Jordana čiji je Obama veliki obožavatelj.

Prije uručivanja dara Axelrod je zamolio Jordana da potpiše poster, a jedan od najvećih košarkaša svih vremena je napisao:

- Za Barracka: I dalje mi dugujete večeru. Želim vam sve najbolje, Michael Jordan!

I sve bi bilo u redu da Jordan nije pogrešno napisao predsjednikovo ime.

- Ne mogu ovo primiti. Pogrešno je napisao moje ime. Jedno 'r' je višak - kazao je Obama kad mu je Axelrod predao poster.

- Znate što, Michael će uvijek imati posebno mjesto u mome srcu. Zbog sreće koju je podario cijelom Chicagu - dodao je Obama.

>>'Mike Tyson izgubio je kontrolu, želio je pretući Michaela Jordana!'

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
16:42 11.02.2015.

kako se možeš osramotiti pred čovjek koji nema ikakvog srama? koji stalno laže, i obmanjuje svijet? koji je poveo više ratova i razorio više država nego ijedan njegov prethodnik? sve na temelju laži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije