Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTAVI ČETVORKE

Evo kako sad izgleda najboljih 11 Dinama, Hajduka, Rijeke i Osijeka

Split: Nogometaši Hajduka počeli s pripremama za novu sezonu
Milan Sabic/PIXSELL
08.07.2022.
u 14:55

U četiri najbolje momčadi iz prošle sezone Prve HNL događale su se kadrovske promjene, u nekima više, u nekima manje. Stoga idemo pogledati kako zasad izgledaju najbolje postave naših prvoligaša, ma da će se to do kraja prijelaznog roka vrlo vjerojatno promijeniti.

U četiri najbolje momčadi iz prošle sezone Prve HNL događale su se kadrovske promjene, u nekima više, u nekima manje. Stoga idemo pogledati kako zasad izgledaju najbolje postave naših prvoligaša, ma da će se to do kraja prijelaznog roka vrlo vjerojatno promijeniti.

U Dinamu je predstavljeno nekoliko pojačanja. Stigao je Rijekin prošlosezonski golgeter Josip Drmič, a došli su i Boško Šutalo iz Atalante te Robert Ljubičić iz Rapida. Stigao je među plave i Mario Brkljača iz Hajduka.

06.07.2022., Zagreb - Prijateljska utakmica GNK Dinamo - Arsenal Tivat. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

U Hajduku je otišlo nekoliko igrača; Nikola Katić i Ferro su završili svoje posudbe i vratili se u svoje matične klubove, Ljubičić je otišao na posudbu u LASK, dok je Josip Posavec otišao put Danske. No, u klub je stigao stoper Toni Borevković iz Vitorije Guimaraes.

15.06.2022., Split - Trener Hajduka Valdas Dambrauskas okupio je igrace Hajduka za trening i pocetak priprema za novu sezonu. Photo: Milan Sabic/PIXSELL
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

U Rijeci se prvo dogovio izvoz, a tek onda uvoz igrača. Murić i Pavičić su otišli u Konyaspor, Drmić u Dinamo, Smolčić u Eintracht, Čerin u Panathinaikos. No, ubzro se situacija prokrenula jer je rijeka dovela dva kvalitetna iskustna hrvatska stopera, Mateja Mitroviča i Matea Pavlovića. Doveli su i Marija Vrančića iz Norwicha, a u HNL će se kao igrač Rijeke vratiti i Alen Halilović.

21.05.2022., Rijeka - Hrvatski Telekom Prva liga 21/22. 36 kolo. Stadion Rujevica. HNK Rijeka - NK Hrvatski dragovoljac. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL, ilustracija

U Osijeku je bilo najmanje transfer promjena. Otišli su Erceg i Bohar, a najveće pojačanje je povratak Diona Drene Belje s posudbe u Istri i zasad je favorit za poziciju prvog napadača.

11.06.2022., stadion Gradski vrt, Osijek - Pocetak priprema za nadolazecu sezonu nogometasa NK Osijek. Dion Drena Beljo. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Evo kako zasad izgledaju najjače jedanaestorke naše velike četvorke.

Dinamo: Livaković - Ristovski, J. Šutalo, Lauritsen, Bočkaj - Ivanušec, Ademi, Mišić, Oršić - Petković, Drmić

Hajduk: Kalinić - Mikanović, Borevković, Elez, Melnjak - Fossati, Grgić, Krovinović - Sahiti, Kalinić, Livaja

Rijeka: Labrović - Krešić, Pavlović, Mitrović - Solano, Vrančić, Selahi, Vukčević - Halilović, Ampem - Vučkić

Osijek: Ivušić - Bartolec, Škorić, Lončar, Čeberko - Nejašmić, Žaper - Kleinheisler, Caktaš, Lovrić - Beljo

Komentara 5

KA
kažemja
15:18 08.07.2022.

Dinamo za klasu bolji od svih.Lagana šetnja kroz prvenstvo.

UN
unknown11
15:40 08.07.2022.

Hajduk možda peti

Avatar robil
robil
15:36 08.07.2022.

Velkoski više nije član Rijeke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije