Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nenad Črnko

Evo kako predsjednik Gorice komentira poraz u Osijeku

Nenad Črnko
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/3
06.10.2019.
u 14:24

U Velikoj Gorici vlada veliko ogorčenje jer je odluka sporna iz više kuteva - upitan je intenzitet dodira, upitno je pada li Osijekov igrač Mance i prije samog dodira, a upitno je i je li uopće izbjegao zaleđe u samom trenutku kad mu je upućena lopta

Predsjednik HNK Gorica Nenad Črnko odlučio je reagirati nakon utakmice 11. kola HT Prve lige u Osijeku (2:1) u kojoj je njegova momčad pala nakon vodstva 1:0, ali i jedanaesterca u 65. minuti te isključenja igrača Nemanje Ljubisavljevića, nakon čega je uslijedio preokret. Utakmicu je sudio Ivan Vučković iz Zagreba.

U Velikoj Gorici vlada veliko ogorčenje jer je odluka sporna iz više kuteva - upitan je intenzitet dodira, upitno je pada li Osijekov igrač Mance i prije samog dodira, a upitno je i je li uopće izbjegao zaleđe u samom trenutku kad mu je upućena lopta.

Predsjednik velikogoričkog prvoligaša komentirao je za Večernji cijelu situaciju istaknuvši da je njegova momčad previše puta oštećena u sezoni kojoj je prošla tek prva četvrtina. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
17:53 06.10.2019.

Gorica,glavu gore. Imate dobru momčad.

DE
derin
00:14 07.10.2019.

Izgleda da su ljudi u pravu. Slože dobru momčad, ne ovise o nikom i još bi gradili stadion tik do Zagreba. 🤔 p. s. Samo naprijed.

Avatar sniper
sniper
00:24 07.10.2019.

je li ovo okretanje leđa tati ili samo još jedan tatin igrokaz?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije