Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOL U SUDAČKOJ NADOKNADI

Evo kako je trener Hajduka komentirao nevjerojatno ispadanje iz Europe

Željko Kopić Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
17.08.2018.
u 08:31

- Cijela svlačionica je jako tužna, osjećaj je jako loš, ali i to je nažalost nogomet - kazao je Hajdukov trener Željko Kopić.

Trener Hajduka Željko Kopić, nakon eliminacije u trećem pretkolu Europske lige, izjavio je da je cijela svlačionica jako tužna te da je osjećaj loš, objavljeno je na internetskom portalu Hajduka.

- U prvom poluvremenu gledali smo ne pretjerano kvalitetnu utakmicu, mi smo imali previše pogreška u posjedu i predaji lopte. U drugom dijelu promijenili smo nekoliko igrača, malo smo promijenili i sistem kako bi zaigrali ofenzivnije. Primili smo gol, ali smo ga i zabili čime smo kreirali dobar rezultat. Nakon postignutog pogotka jako smo dobro stajali u obrani, nismo dopustili domaćoj momčadi da stvori ozbiljniju priliku, sve do tog posljednjeg napada u kojem su postigli pogodak za pobjedu. Cijela svlačionica je jako tužna, osjećaj je jako loš, ali i to je nažalost nogomet - kazao je Hajdukov trener Željko Kopić.

Prva utakmica prije tjedan dana u Splitu protiv rumunjskog FCSB-a okončana je bez pogodaka. U četvrtak u uzvratnom susretu 3. pretkola u Bukureštu Hajduk su sekunde dijelile od prolaska u 4. pretkolo. Domaćini su poveli u 55. minuti iz kaznenog udarca, a strijelac je bio Harlem Gnohere. Izjednačenje Hajduku donio je Ahmed Said u 81. minuti i sa 1:1 je Hajduk imao prolazak u svojim rukama. No, u trećoj minuti sudačke nadoknade (90+3) Gnohere zabija svoj drugi pogodak na utakmici i odvodi bivšu Steauu u posljednje pretkolo Europske lige.

Komentara 31

ZA
zanaše1
08:56 17.08.2018.

E Mamiću,Šukeru,HNS- u što uradi našem ajduku.....a sad kmeeee.........kmeeeee.........ukralo,pokralo,oduzelo.

KR
krezubikrkan
08:55 17.08.2018.

i tako je to eto nogomet već....deset godina...u hajduku...a ne piše im se dobro obzirom da su se prepustili komunističkim huliganima i ulici da ih vodi....tužno je to...ode europa, u ligi 2 boda iz tri utakmice...šta reći

HR
Hrabraja
09:00 17.08.2018.

Kakav klub takav rezultat, pa moraš biti retardiran da uništiš takav klub. Bravo udruzi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije