Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EL

Debakl Rijeke na Rujevici! Kekova družina izgubila od Norvežana

Debakl Rijeke na Rujevici! Kekova družina izgubila od Norvežana
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
16.08.2018. u 22:37

Nogometaši Rijeke nisu izborili završnu rundu kvalifikacija za plasman u Europsku ligu nakon što su u uzvratnom susretu 3. pretkola na Rujevici izgubili od Sarpsborga s 0:1.

Nakon 1:1 u Norveškoj i naročito cijelog niza stvorenih prilika činilo se da će Kekova momčad opravdati ulogu favorita, no na svojoj, gotovo krcatoj Rujevici odigrala je očajno, bez energije, a ono malo šansi koje je uspjela stvoriti vratar Vasjutin je obranio iako je bio puno nesigurniji nego kod kuće.

Rijeka - Sarpsborg
1/8

No, nije to potaknulo riječke igrače na jače napade, a djelovalo je i da nisu imali ni dovoljno energije. Kao da ih je iscrpjela posljednja utakmica s Hajdukom.

Fatalan udarac Rijeci zadao je Mortensen koji je iskoristio jedno od opasnih ubacivanja u Rijekin šesnaesterac te je zabio u 83. minuti pored nemoćnog Sluge.

Poticali su navijači nakon toga Riječane na napade, da pokušaju barem izboriti produžetke, no bliži je pogotku bio opet Sarpsborg kad je Muhammed izbio sam pred vrata, no Simon Sluga spriječio je povećanje vodstva.

Rijeka je ostala bez nove duge europske jeseni, a ovo je ispadanje možda i najjači udarac momčadi s Kvarnera u Europi u eri Matjaža Keka.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Komentara 40

MA
Marsijanac
22:41 16.08.2018.

Kao i obicno , sve ostaje na Dinamu. Ma svi bi se mi morali nakloniti do poda Mamicu..........

MA
Marsijanac
22:42 16.08.2018.

Gdje je onaj EUGedjo da 'peva' hvalospjeve Keku?

CA
Catalonia
22:54 16.08.2018.

Eeeee recani,je.... vas igra na 0-0... Ovo je veliki poraz i krivica iskljucivo Keka..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije