Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTO GA SELE

Evo kako je Rakitić komentirao priče da napušta Barcelonu

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
11.04.2019.
u 11:49

– Ponosan sam što me spajaju s tako velikim momčadima u Europi i to mi dokazuje da je ovo što radim jako dobro. Jako sam sretan i to mi je najbitnije.

U prvom četvrtfinalnom dvoboju Lige prvaka nogometaši Barcelone u gostima su slavili kod Manchester Uniteda s 1:0 i stekli veliku prednost za uzvrat za šest dana na Nou Campu. Pobjedu je Barceloni donio autogol Lukea Shawa u 12. minuti. Ivan Rakitić je odigrao cijelu utakmicu za goste. 

– Možemo biti zadovoljni jer pobijediti ovdje nije lako. Mislim da smo bili bolja momčad. Dobro smo se postavili i s ovim rezultatom idemo sretni u Barcelonu – rekao je Rakitić za HRT.

– Uzvratna utakmica bit će teška i neugodna. Znamo s kojim adutima stižu u Barcelonu, ali mi igramo kod kuće pred našom publikom, na našem stadionu i dat ćemo sve od sebe – dodao je hrvatski veznjak.

Proteklih tjedana mediji pišu da bi Rakitić mogao napustiti Barcelonu.

– Želim uživati u svakom danu, svakom trenutku i svakoj utakmici. Jako sam ponosan što mogu biti dio najveće momčadi na svijetu. Imam još tri godine ugovora tako da sam miran, a što će biti, to ćemo vidjeti. S nogometom se nikad ne zna. Također, ponosan sam što me spajaju s tako velikim momčadima u Europi i to mi dokazuje da je ovo što radim jako dobro. Jako sam sretan i to mi je najbitnije – zaključio je Rakitić.

>> Pogledajte slavlje Dinama nakon prolaska u finale

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
13:34 11.04.2019.

Naše najbolje igrače transferiraju "najbolji" VL "novinari!

PR
Pronto
13:32 11.04.2019.

Vi novinari serete i onda to sve sto ste posrali pojedete..dobar tek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije