Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ESPN:

Neočekivani preokret za budućnost Ivana Rakitića, pojačat će redove velikana

Ivan Rakitić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/5
07.04.2019.
u 16:39

Mnogi su bili sigurni kako će Barcelonin veznjak otići put Italije i postati suigrač Ivana Perišića i Marcela Brozovića u Interu

Ivan Rakitić glavna je meta mnogih klubova u ljetnom prijelaznom roku. Najčešće se pričalo o njegovom odlasku u Italiju (Juventus, Inter), spominjao se Bayern i PSG pa čak i Chelsea, ali mnogi su bili sigurni kako će Barcelonin veznjak otići put Italije i postati suigrač Ivana Perišića i Marcela Brozovića u Interu.

Ipak, Calciomercato prenosi vijest koju je objavio ESPN gdje tvrde kako će Raketa ipak otići u Englesku, a glavni kandidat za njegovo dovođenje je veliki Manchester United

Crveni vragovi su nedavno potpisali ugovor s trenerom Ole Gunnarom Solskjaerom, a upravo bi Rakitić mogao biti jedno od njegovih prvih pojačanja u sredini terena. 

Ključne riječi

Komentara 23

MI
mikazg
17:27 07.04.2019.

Ovaj VL prodaje igrače kao jabuke. Novinarstvo na nuli. Samo izmišljotine.

PR
prajdali100
17:28 07.04.2019.

Samo nek se nešto napiše....trla baba lan...

BU
Budak
17:14 07.04.2019.

Kako to da VL ima informacije o prelasku naših nogometni zvijezda a nitko drugi ih nema? Vrlo jednostavno! Izmišljaju priče koje se nikad ostvare. Novinarstvo na najnižim granama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije