Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
je li to moguće?

Evo kako je Rafael Nadal šokirao teniski svijet

Marin Čilić - Rafael Nadal
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
04.04.2018.
u 23:29

Novinari su ostali u čudu nakon Nadalova odgovora

Iako već neko vrijeme ne igra zbog ozljede, Rafael Nadal vratio se na prvu poziciju ATP ljestvice. Od prije nekoliko dana ponovno svoje konkurente gleda s vrha, a novinare je šokirao odgovorom na pitanje kako se osjeća sada kada se vratio na prvu poziciju.

– Iskreno, uopće nisam znao da sam ponovno broj 1, rekao je Nadal i ostavio novinare u čudu te pokrenuo brojne rasprave na teniskim forumima. mnogi ne mogu vjerovati da prvi igrač svijeta ne zna da je ostvario to postignuće, a Nadal je vrlo brzo objasnio zbog čega je to tako.

– Očekivao sam da do kraja godine ponovo budem broj 1, ali ne baš ovako rano. Znate, kad sam se lani vratio na prvu poziciju, bio sam presretan jer sam to postigao svojim igrama. A kad to ostvarite u trenutku kad uopće niste na terenu, to vam baš i nije toliko napeto.

Nadal se osvrnuo i na nastavak karijere.

– Ozljede su sastavni dio karijere. Naravno da mi nije drago propuštati turnire, ali mislim da je u ovom trenutku to najbolje za mene. 

Komentara 10

MA
Majur
00:01 05.04.2018.

Onakva naslovnica...pa onda ovakav članak,bravo Delač..kad pomislim da se ne može gore,iznenađenje.

BI
billynik
00:46 05.04.2018.

Koje novinarstvo?

PA
pavel1001
07:07 05.04.2018.

novinar daj odi u Gardaland,pusti sport!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije