Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE ZOVITE ME'

Evo kako je Lovren 'bocnuo' Rakitića uoči velikog dvoboja Barce i Liverpoola

Lovren Rakitić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
18.04.2019.
u 13:52

– Sljedeći protivnik u Ligi prvaka je Barcelona. Zovite Rakitića u vezi s ulaznicama, na mene ne računajte. Sretno, brate – poručio je Lovren suigraču iz reprezentacije

Hrvatski će nogomet imati predstavnika u finalu Lige prvaka jer se u polufinalu sastaju Barcelona i Liverpool. Za katalonskog diva igra Ivan Rakitić, dok dres redsa nosi Dejan Lovren.

A Lovren je na svojem Instagram profilu najavio taj dvoboj uz zanimljivu objavu.

– Sljedeći protivnik u Ligi prvaka je Barcelona. Zovite Rakitića u vezi s ulaznicama, na mene ne računajte. Sretno, brate – poručio je Lovren suigraču iz reprezentacije..

A polufinalni susret najavio je i trener Liverpoola Jürgen Klopp koji je rekao:

– Prvi put  igrat ću službenu utakmicu protiv Barcelone. Jedva čekam.

U drugom polufinalnom ogledu sastat će se Tottenham i Ajax. Prvi susreti se igraju 30. travnja i 1. svibnja, a uzvrati su na rasporedu 7. i 8. svibnja.  Finale je u Madridu na stadionu Wanda Metropolitano 1. lipnja. 

Komentara 1

VD
van der vaart
19:17 18.04.2019.

Svaka cast Bosanci!!! po 2 razreda osnovne skole :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije