Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SuperSport HNL

Evo kad će neprepoznatljiva Gorica i iznenađujući Varaždin odigrati odgođenu utakmicu

Susret Varaždina i  Gorice u 8. kolu HNL-a
Foto: Marko Jurinec/Jurinec photography
1/7
18.11.2022.
u 21:11

Dodajmo da je, u jedinoj međusobnoj utakmici odigranoj ove sezone, Varaždin na domaćem terenu pobijedio Goricu 2:1.

Iz Hrvatskog nogometnog saveza službeno su javili kako će odgođenu utakmicu 17. kola HNL-a nogometaši Gorice i Varaždina odigrati 18. siječnja iduće godine.

Posrijedi je dvoboj posljednjeg kola prvog dijela sezone, a odgođen je na zahtjev velikogoričkog kluba. Naime, uoči tog susreta šestorica igrača Gorice bila su pozitivna na COVID-19 te je zbog toga HNS utakmicu odgodio.

Recimo da Gorica ove sezone igra neprepoznatljivo jer prijašnjih se borila za Europu, a sada je na dnu prvenstvene tablice sa samo sedam osvojenih bodova i gol-razlikom 11:24. U 16 utakmica Gorica je pobijedila samo jednom, a upisala je čak 11 poraza te je promijenila nekoliko trenera.

03.09.2022. Varazdin Utakmica 8. kola Super Sport Hrvatske nogometne lige izmedju NK Varazdina i NK Gorice. Leon Belcar Photo: Marko Jurinec/PIXSELL
Foto: Marko Jurinec/Jurinec photography

Varaždin je pak, s druge strane, pravo iznenađenje. Na petom je mjestu ljestvice te ima 22 boda uz gol-razliku 22:24. U 16 odigranih kola momčad sa sjevera Hrvatske upisala je šest pobjeda, četiri remija i šest poraza.

Dodajmo da je, u jedinoj međusobnoj utakmici odigranoj ove sezone, Varaždin na domaćem terenu pobijedio Goricu 2:1.

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Jedini hrvatski trener u Kataru ekskluzivno za Večernji otkrio što Vatrene čeka u Dohi:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije